«Παρέλασε» στην Κέρκυρα το Σούλι Παραμυθιάς. Νίκη επί του ΟΦΑΜ στην πρεμιέρα

Την νίκη με 1-2, γνώρισε το απόγευμα της 25ης Μαρτίου το Σούλι Παραμυθιάς, στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον κυπελλούχο του νησιού ΟΦΑΜ, στην πριεμέρα του Πανελλήνιου Κυπέλου Ερασιτεχνών...

Την νίκη με 1-2, γνώρισε το απόγευμα της 25ης Μαρτίου το Σούλι Παραμυθιάς, στην Κέρκυρα με αντίπαλο τον κυπελλούχο του νησιού ΟΦΑΜ, στην πριεμέρα του Πανελλήνιου Κυπέλου Ερασιτεχνών της ΕΠΟ.

Ο ΟΦΑΜ προηγήθηκε στην αρχή του αγώνα με τον Γραμμένο, ωστόσο η ομάδα της Παραμυθιάς με γκολ του Γεωργίου και του Γκέκα στο 32 και στο 66, κατάφερε να πάρει την νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση στον νοκ αουτ αγώνα.

Επόμενος αντίπαλος για το Σούλι Παραμυθιάς την ερχομένη Τετάρτη 1 Απριλίου, η κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας Φλόγα, που νίκησε εκτός έδρας την Προοδευτική Άρτας με 0-2.

Toν αγώνα μπορειτε να τον παρακολουθήσετε αυριο το βράδυ απο το START tv της Κέρκυρας.

Διαιτητες: Γ. Μάντζιος  με βοηθούς τους Α. Θανασιά και Γ. Παπαλαζάρου
ΟΦΑΜ (Θ. Αβραμιώτης): Α. Αβραμιώτης, Κατσαρός, Ρίζος (42′ Σπ. Ανδριώτης, 72′ Θ. Αβραμιώτης), Γ. Αρμενιάκος, Βαραγγούλης, Χ. Ανδριώτης, Κ. Ανδριώτης, Μοτσοβίλα (35′ λ.τ. Χ. Καποδίστριας), Γραμμένος, Χ. Αρμενιάκος, Μαγκάβερν.
ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑMΥΘΙΑΣ (Κ. Παππάς): Σωτηρόπουλος, Μπέλλος, Χ. Γεωργίου, Τσάγκας, Ντούμας, Α. Γεωργίου, Γιαννακός, Γ. Γεωργίου, Γκέκας (81′ Νάτσης), Κατσίφας, Λάμπρου.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!