ΒΙΝΤΕΟ: Καταγγέλλουν ημιτελή έργα στον Αχέροντα που προκαλούν υπερχείλιση του ποταμού

Ημιτελή έργα στην παραποτάμια ζώνη του ποταμού Αχέροντα, τα οποία προκαλούν την υπερχείλιση του ποταμού, καταγγέλλει κάτοικος και επαγγελματίας της Γλυκής. Σύμφωνα με τον Θωμά Μιχαήλ, ιδιοκτήτη εστιατορίου...

Ημιτελή έργα στην παραποτάμια ζώνη του ποταμού Αχέροντα, τα οποία προκαλούν την υπερχείλιση του ποταμού, καταγγέλλει κάτοικος και επαγγελματίας της Γλυκής.

Σύμφωνα με τον Θωμά Μιχαήλ, ιδιοκτήτη εστιατορίου δίπλα στο ποτάμι, ο εργολάβος που είχε αναλάβει έργο της Περιφέρειας Ηπείρου, το παράτησε ημιτελές με αποτέλεσμα να στενέψει η κοίτη του ποταμού και συχνά να προκαλείται υπερχείλιση του Αχέροντα δημιουργώντας προβλήματα τόσο στην επιχείρηση του όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Θωμάς Μιχαήλ ζητά από την Περιφέρεια να ανοίξει κατά 2 μέτρα το συγκεκριμένο σημείο, έτσι ώστε να αποσυμφορίζεται το ποτάμι κατά τις επικίνδυνες μέρες.  Μάλιστα για το συγκεκριμένο θέμα έχει καταθέσει σχετικά αιτήματα στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν υπήρξε ανταπόκριση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τι ανέφερε ο Θωμάς Μιχαήλ για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς τόσο για την αποχέτευση της Γλυκής, όσο και για την στεγανότητα της νέας γέφυρας

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!