Τα πήρε όλα και έφυγε το Καρατε. 118 συνολικά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο Ν. Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες Καράτε στο κύπελλο Καράτε “Αντωνία Τσαμουρίδου” στη Βέροια και στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος στο Βέλλο Κορινθίας όπου οι αθλητές Καράτε των Γυμναστηρίων...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι αγώνες Καράτε στο κύπελλο Καράτε “Αντωνία Τσαμουρίδου” στη Βέροια και στο Κύπελλο Νοτίου Ελλάδος στο Βέλλο Κορινθίας όπου οι αθλητές Καράτε των Γυμναστηρίων Γκορέζη σάρωσαν τα μετάλλια και γύρισαν με πολλές διακρίσεις .

Συνολικά κατέκτησαν 19 χρυσά μετάλλια 20 αργυρά μετάλλια και 11 ασημένια μετάλλια στη Βέροια και 30 χρυσά μετάλλια 15 αργυρά μετάλλια και 16 ασημένια μετάλλια στο Βέλο.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων -Κορασίδων που διεξήχθησαν στην Αθήνα έλαβαν μέρος 8 αθλητές και κατέκτησαν 1 χρυσό μετάλλιο 2 αργυρά και 4 πέμπτες θέσεις.

Ο Παγκόσμιος Διαιτητής Γκορέζης Παναγιώτης εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στην Κωνσταντινούπολη στις 19 – 22 Μαρτίου με εξαιρετική παρουσία και 3 Έλληνες αθλητές πήραν το εισιτήριο για την πρώτη Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα στο Bakou.

Οι προπονητές των αθλητών Γκορέζης Παναγιώτης και Αγγελική τους εύχονται πάντα επιτυχίες και να συνεχίσουν τος προσπάθειες τους με μεγαλύτερες και περισσότερες διακρίσεις και με το ίδιο ήθος και σοβαρότητα

In this article

Join the Conversation