ΒΙΝΤΕΟ: Συγκέντρωση προετοιμασίας φορέων και συλλόγων για το Let’s Do It Greece 2015

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχτές στην Ηγουμενιτσα, η κεντρική συγκέντρωση προετοιμασίας φορέων και συλλόγων της Θεσπρωτίας, για την δράση Let’s Do It Greece 2015. Η Παραμυθιά εκπροσωπήθηκε από πλήθος...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχτές στην Ηγουμενιτσα, η κεντρική συγκέντρωση προετοιμασίας φορέων και συλλόγων της Θεσπρωτίας, για την δράση Let’s Do It Greece 2015.

Η Παραμυθιά εκπροσωπήθηκε από πλήθος εκπροσώπων του Δήμου και φορέων, που έχοντας την εμπειρία της συμμετοχής στην δράση τα προηγούμενα χρόνια, προετοιμάζονται για την νέα μέρα της εθελοντικής καμπάνιας περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης που σε παγκόσμια κλίμακα έχει συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών.

Πιο συγκεκριμένα το παρόν έδωσαν:

Oι αντιδήμαρχοι του Δήμου Σουλίου Γιάννης Γώγος, Θωμάς Φράγκος και Σταύρος Κωσταράς, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος εθελοντισμού και τουρισμού Δημήτριος Λώλος, ο πρόεδρος της ΤΚ Παραμυθιάς Γιώργος Καλόγηρος, ο πρόεδρος του ΦΟΠ Νίκος Γώγος, το ΕΠΑΛ Παραμυθιάς, το ΕΕΕΕΚ Παραμυθιάς, εκπρόσωποι των συλλόγων Νεράιδας, Γκρίκας,  Ελευθεροχωρίου, Καρυωτιου, Παγκρατίου, Ραχουλίου, Ξηρολόφου, Καρβουναρίου, Πλακωτής, Προδρομίου, Ζερβοχωρίου, Αγοράς, Γαρδικίου και ο Σ.Γ.Κ. σχολείου Ξηρολόφου. Οικοδέσποινα, η Περιφερειακή σύμβουλος Αντιγόνη Φίλη.

Δείτε στο βίντεο από την κάμερα του Βαγγέλη Χαλμανζτή τι συνέβη στην χτεσινή συγκέντρωση:

 


In this article

Join the Conversation