Ιερά Σύναξη Κληρικών την Τρίτη στον καθεδρικό ναό του Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά

Ιερά Σύναξη Κληρικών της Μητροπόλεως Παραμυθιάς, Φιλιατων, Γηρομερίου και Πάργας, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης 31 Μαρτίου, στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού στην...

Ιερά Σύναξη Κληρικών της Μητροπόλεως Παραμυθιάς, Φιλιατων, Γηρομερίου και Πάργας, θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης 31 Μαρτίου, στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού στην Παραμυθιά.

Στην Ιερά Σύναξη που πραγματοποιείται με αφορμή τις Αγιες μέρες του Πάσχα, κύριος εισηγητής θα ειναι ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Παραμυθιάς Φιλιατων, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ Τίτος ενώ ομιλητής θα ειναι ο Αρχιμανδρίτης π. Μεθόδιος Ντελής, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γηρομερίου.

Την ιερά σύναξη εκτός από την εορταστική περίοδο, θα απασχολήσει και διάφορα θέμα τόσο του κληρικού κλάδου όσο και τις εκκλησίας γενικότερα, ενω θα ακολουθήσει ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από τα τρέχοντα θέματα λειτουργικής, ποιμαντικής και διοικητικής φύσεως που αφορούν τις κατά τόπους ενορίες της Μητρροπόλεως Παραμυθιάς.

In this article

Join the Conversation