Σε Πάτρα και Άρτα σήμερα ο ΣΚΑ Παραμυθιάς, με διακρίσεις και μετάλλιο.

Με 19 συνολικά αθλητές, συμμετείχε σήμερα ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς σε 2 διοργανώσεις στην Άρτα και στην Πάτρα. 15 αθλητές βρέθηκαν στην Άρτα, με τον Φώτη Γιάγκα...

Με 19 συνολικά αθλητές, συμμετείχε σήμερα ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς σε 2 διοργανώσεις στην Άρτα και στην Πάτρα.

15 αθλητές βρέθηκαν στην Άρτα, με τον Φώτη Γιάγκα να καταλαμβάνει την 3η θέση στην γενική κατάταξη των 5 χιλιομέτρων, ενώ με πολύ καλά πλασαρίσματα, ακολούθησαν οι Σπύρος Γώγος, Βαγγέλης Αθανασίου, Δημήτης Ράπτης, Βασίλης Δήμου, Νίκος Κάτσιος, Θοδωρής Φρατζελάς και Γιώργος Καρζής. Αξίζει να σημειωθεί πως αξιόλογη παρουσία είχε και η Κατερίνα Καραγιώτη στην πρώτη της εμφάνιση. Στον ημιμαραθώνιο της Άρτας, συμμετείχαν οι Μιχάλης Παντζής, Κώστας Μπότσης και Χρήστος Τσαρκοβίστας.

Στην Πάτρα, στα 15 χιλιόμετρα, σημαντική επιτυχία για τους Μιχάλη Αναστασόπουλο και Σπύρο Λιάμπη που κατέκτησαν την 3η θέση στην ηλικιακή κατηγορία. Στην ιδία διοργάνωση συμμετείχαν και οι Βασίλης Σιώχος και Σπύρος Πατσιούρας.

Ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς, ανανεώνει το ραντεβού μας, στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης την Κυριακή 5 Απριλίου.


In this article

Join the Conversation