Προελαύνει το Σούλι Παραμυθιάς με τεσσάρα και πρόκριση επί της κυπελλούχου Αιτωλοακαρνανίας

Ασταμάτητο το Σούλι Παραμυθιάς, απέκλεισε την κυπελλούχο Αιτωλοακαρνανίας Φλόγα με 4-1, στον νοκ αουτ αγώνα της Τετάρτης στο γήπεδο 49 Προκρίτων για την δεύτερη αγωνιστική του πανελληνίου κυπέλλου...

Ασταμάτητο το Σούλι Παραμυθιάς, απέκλεισε την κυπελλούχο Αιτωλοακαρνανίας Φλόγα με 4-1, στον νοκ αουτ αγώνα της Τετάρτης στο γήπεδο 49 Προκρίτων για την δεύτερη αγωνιστική του πανελληνίου κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΟ.

Γκέκας, Γιαννακος, Λάμπρου και Γεωργίου τα γκολ για την ομάδα της Παραμυθιάς.

Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός της Κυπελλούχου Κέρκυρας ΟΦΑΜ, ενώ την Τετάρτη 22 Απριλίου η ομάδα της Παραμυθιάς αντιμετωπίζει στα προημιτελικά του θεσμού, τον νικητή του 3ου ομίλου. Στον 3ο όμιλο έχει περάσει στον τελικό η κυπελλούχος Ιωαννίνων ΑΕ Χουλιαράδων όπου και θα συναντήσει τον νικητή του εξ αναβολής αγώνα Ερμή Αμυνταίου – Μ. Αλέξανδρο Καλλιθέας.

Αν η ομάδα της Παραμυθιάς περάσει στους ημιτελικούς, θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 29 Μαρτίου την ομάδα που θα προκριθεί από τους 2 πρώτους ομίλους.

Παραμυθιά:Σωτηρόπουλος, Μπέλλος, Α.Γεωργίου, Ντούμας(42′ Ζήγος), Τσάγκας, Γ.Γεωργίου, Γιαννακός, Γκέκας(88′ Σουλάι), Κατσίφας, Λάμπρου(85′ Τσόλης)
Φλόγα: Ταράτσας, Τραγούλιας, Χονδρογιάννης, Ξένος (55′ Κόκκαλης), Κουρσάρης, Νούλας, Μούτσα (59′ Ξευγένης), Μακρής, Γιαννακάς(64′ Καντάνης), Μικελάτος, Κοντοπάνος

In this article

Join the Conversation