Καμπάνια συγκέντρωσης προϊόντων για τις ευπαθείς ομάδες πολιτών από Δήμο Μητρόπολη και Περιφέρεια

Η Περιφέρεια Ηπείρου, οι Μητροπόλεις και οι Δήμοι όλης της Περιφέρειας ενώνουμε τις δυνάμεις μας με στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του...

Η Περιφέρεια Ηπείρου, οι Μητροπόλεις και οι Δήμοι όλης της Περιφέρειας ενώνουμε τις δυνάμεις μας με στόχο την ανακούφιση των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, την ενίσχυση των συσσιτίων, των κοινωνικών παντοπωλείων, των γηροκομείων και των ιδρυμάτων προστασίας του παιδιού εν όψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα.

Σε μια κοινή Πανηπειρωτική Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά και είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και καινούριο σχολικό υλικό ώστε να συμβάλλουμε στο τεράστιο έργο αλληλεγγύης και αγάπης που επιτελείται από τις Μητροπόλεις της Ηπείρου τα κοινωνικά παντοπωλεία και τα προνοιακά ιδρύματα.

Ακόμα και η πιο μικρή προσφορά έχει τεράστια αξία για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η συγκέντρωση των προσφερόμενων ειδών θα γίνει από την Μ. Δευτέρα έως την Μ.Τετάρτη (6-7 και 8 Απριλίου 2015) στο Δημαρχείο Παραμυθιάς και στο Δημαρχείο Αχέροντα σε ειδικό χώρο στις αίθουσες δημοτικού συμβουλίου. Πληροφορίες ΚΕΠ.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Σουλίου
In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!