Σούλι Παραμυθιάς: Έντονη διαμαρτυρία για την μη καταβολή της επιχορήγησης

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣΥπόψη Προέδρου κ. Ιωάννη Παππά ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΙΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Α.Π.Σ. Σούλι ΠαραμυθιάςΚοιν:. Προέδρους ποδοσφαιρικών σωματείων Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας. Κύριε Πρόεδρε της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, προφανώς αντιπροσωπεύετε ως εκλεγείς με...

Για του λόγου το αληθές σας παραπέμπω αυτούσιο δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Goal» των δηλώσεων του κ. Σταύρου Κοντονή. Αν ευσταθούν τα δημόσια υποστηριζόμενα από τον κ. Υφυπουργό ή τα διαψεύδετε, έχετε καθήκον να ενημερώσετε τους εκπροσώπους των θεσπρωτικών ποδοσφαιρικών σωματείων, τα οποία όπως έχετε υπόψη βρίσκονται σε σοβαρή οικονομική αδυναμία και αναξιοπαθούν και αναμένουν την καταβολή της παραπάνω πενιχρής επιχορήγησης μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα μη καταβολής επιχορηγήσεων από την πολιτεία για να μπορέσουν να αντέξουν στον αγώνα επιβίωσής τους.

Αν πράγματι ισχύουν τα παραπάνω και τα γνωρίζατε κ. Πρόεδρε γιατί κωφεύσατε και παρασιωπήσατε την αλήθεια και την πραγματική πληροφόρηση των αθλητικών σωματείων της δύναμης της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας που σας τίμησαν με την ψήφο τους;

Η σιωπή κ. Πρόεδρε δεν είναι πάντοτε χρυσός, ούτε η μυστικοπάθεια πρόσφορη λύση, ούτε ο στρουθοκαμηλισμός αποδίδει αλλά πρέπει να διακρίνει όλους και ιδιαίτερα όσοι υπηρετούν τα θεσμικά αξιώματα η ευθύτητα και αλήθεια για να μπορέσουν να επαναξιολογηθούν όποτε και όταν θέσουν εκ νέου υποψηφιότητα για την επανεκλογή τους στα ίδια ή και άλλα αξιώματα, αθλητικά και μη. Εξάλλου η πρόσφατη συνταξιοδότησή σας από την υπηρεσία σας, σας παρέχει πλέον άπλετο χρόνο και ευχέρεια κατά την άποψή μας, ποιο ενεργούς ενασχόλησης με τα κοινά αθλητικά πράγματα της Θεσπρωτίας.

Είμαι υποχρεωμένος με παρρησία να επανέλθω στην προηγούμενη έγγραφη αίτησή μου προς την ΕΠΣ Θεσπρωτίας με το ίδιο περιεχόμενο στην οποία δεν θελήσατε να απαντήσετε και να σας απευθύνω το προαναφερόμενο ερώτημα αναμένοντας με ενδιαφέρων την ειλικρινή και δέουσα απάντησή σας, για το ερωτώμενο θέμα πράγμα που φρονώ ότι ενδιαφέρει έντονα και άμεσα και τα συνάδελφα ποδοσφαιρικά σωματεία της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας με τα οποία μας ενώνει ο κοινός δύσκολος αγώνας για την αξιοπρεπή επιβίωση και πορεία μας.

Με ευχές για υγεία και αληθινή ανάσταση, αναμένω με ενδιαφέρον την απάντησή σας.

Παραμυθιά 06-04-2015
Ο Πρόεδρος του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς
Θωμάς Οικονόμου
.
In this article

Join the Conversation