Υπό κατάληψη βρίσκονται τα διόδια στην Τύρια

Στην κατάληψη των διοδίων της Εγνατίας Οδού, που βρίσκονται στην Τύρια, προχώρησαν στις έντεκα το πρωί του Σαββάτου, μέλη του ΚΚΕ, τα οποία συνεχίζουν στην Ήπειρο τις κινητοποιήσεις...

Στην κατάληψη των διοδίων της Εγνατίας Οδού, που βρίσκονται στην Τύρια, προχώρησαν στις έντεκα το πρωί του Σαββάτου, μέλη του ΚΚΕ, τα οποία συνεχίζουν στην Ήπειρο τις κινητοποιήσεις που γίνονται πανελλαδικά με αφορμή την απόρριψη τροπολογίας που είχε κατατεθεί στη Βουλή για την κατάργησή τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάληψη στην Τύρια θα διαρκέσει δύο ώρες και τα οχήματα στο διάστημα αυτό θα περνούν ελεύθερα την Εγνατία χωρίς να καταβάλουν κανένα χρηματικό αντίτιμο.

Στο σημείο πάντως φτάνουν και αστυνομικές δυνάμεις. Όπως υποστηρίζουν τα στελέχη του ΚΚΕ είναι προφανές πως η τροπολογία απορρίφθηκε γιατί έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με την κυβερνητική επιλογή να διατηρηθούν τα διόδια σε όλους τους οδικούς άξονες, ενώ έχει εξαγγείλει την επέκτασή τους αρχίζοντας από την Εγνατία Οδό.

Συγκεκριμένα στους 7 σταθμούς διοδίων που υπάρχουν στον άξονά της θα προστεθούν άλλοι 6, ενώ 5 ακόμα θα τοποθετηθούν στους 5 κάθετους άξονες. Απο το epiruspost.gr

In this article

Join the Conversation