Το πρόγραμμα εορτασμού του Αγ. Δονάτου. Το βράδυ της Τετάρτης η λιτάνευση των ιερών Λειψάνων

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά, με αφορμή την εορτή του Αγίου Δονάτου Επισκόπου Ευροίας του θαυματουργού, Πολιούχου και Προστάτη Παραμυθίας και όλης...

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά, με αφορμή την εορτή του Αγίου Δονάτου Επισκόπου Ευροίας του θαυματουργού, Πολιούχου και Προστάτη Παραμυθίας και όλης της Ιεράς Μητροπόλεως, ανακοινωσε το διήμερο προγραμμα εορτασμού.

– Την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και από ώρα 7:00μ.μ. θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού θα ακολουθήσει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου.

– Την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 το πρωί, θα τελεσθεί Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, μετ’ αρτο-κλασίας και Θείου Κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου.

In this article

Join the Conversation