Έντονη αντίδραση του Δήμου Σουλίου για την δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων

Για μια ακόμη φορά το κράτος τιμωρεί τους Δήμους και τους Δημότες και τους καταδικάζει σε “υποχρεωτικό κλείσιμο”… Μέσω της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου όπου δεσμεύει υποχρεωτικά τα ταμειακά...

Για μια ακόμη φορά το κράτος τιμωρεί τους Δήμους και τους Δημότες και τους καταδικάζει σε “υποχρεωτικό κλείσιμο”…

Μέσω της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου όπου δεσμεύει υποχρεωτικά τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων το κράτος οδηγεί τους Δήμους σε αδιέξοδο θέτοντας σε κίνδυνο τη χρηματοδότηση της ομαλής λειτουργίας των υπηρεσιών.

Οι Δήμοι είναι ο μόνος θεσμός που τα τελευταία χρόνια συμβάλει στην προσπάθεια του κράτους να περιορίσει τις δαπάνες του και αντί για επιβράβευση γίνονται διαρκώς μειώσεις, καθυστερήσεις πληρωμών, περικοπές προσωπικού, απεντάξεις έργων και τώρα η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ με τα ταμειακά διαθέσιμα.

Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι σε τι εφιαλτική κατάσταση οδηγούν την χώρα, ως πότε οι δημότες θα πληρώνουν τα σπασμένα άλλων, μέσω αντισυνταγματικών αποφάσεων και πράξεων νομοθετικού περιεχομένου.

Ως Δημοτική Αρχή επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμη ενέργεια μας που θα προστατεύει τα χρήματα των πολιτών του Δήμου Σουλίου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Σουλίου

In this article

Join the Conversation