ΒΙΝΤΕΟ: Με πρωτιά και στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster του 2015

Όπως έκλεισε η χρονιά, έτσι ξεκίνησε στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster του 2015 που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Πολυκάστρου με την Zikos Drag Team να κερδίζει την πρωτιά...

Όπως έκλεισε η χρονιά, έτσι ξεκίνησε στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Dragster του 2015 που πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Πολυκάστρου με την Zikos Drag Team να κερδίζει την πρωτιά στην κατηγορία street 2 με οδηγό τον συνήθη ύποπτο Γιώργο Νάτσιο με KAWASAKI 1400 και χρόνο 8,695. Μάλιστα στην Zikos Drag Team αποδόθηκε και τιμητικό κύπελλο για τον καλύτερο χρόνο της περσινής χρονιάς.

Στην ίδια διοργάνωση και στους διακριθέντες, η Chantzaras Team με την δεύτερη θέση στην κατηγορία TS 9,6 με οδηγό τον Κώστα Βαφειάδη με SUZUKI GSXR 1300 και χρόνο 9,667 καθώς και η MOTO XTREME με 2 τρίτες θέσεις στην κατηγορία PRO Z με Ζ 125 με οδηγό τον Παππά Θεοχάρη και χρόνο 10,349 και στην κατηγορία STREET 1 με οδηγό τον Τσιμούλη Βασίλειο με YAMAHA XT 660 και χρόνο 11,766.

Την δημιουργία πίστας στη Παραμυθιά, ξαναφέρνουν στο προσκήνιο οι οδηγοί και οι ομάδες τους, σημειώνοντας τα οφέλη που θα έχει η πόλη και ο Δήμος από την διοργάνωση πρωταθλημάτων, στην συνέχεια των συζητήσεων που είχαν με την Δημοτική Αρχή για το συγκεκριμένο θέμα. Το Πολύκαστρο πλέον κατέχει σημαντική θέση στους προορισμούς αθλητικού τουρισμού με συνεχή παρουσία αθλητών ομάδων και θεατών σε όλες τις διοργανώσεις και με σημαντική πανελλήνια προβολή.

In this article

Join the Conversation