Τουριστική προβολή: Στο “παιχνίδι” η τεχνολογία με τον “οδηγό πόλης”

Η τουριστική προβολή είναι ο στόχος το προγράμματος “Οδηγό Πόλης” που υλοποιήται απο τον Δήμο Σουλίου, μετά και από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου. Πρόκειται για εφαρμογή που...

Η τουριστική προβολή είναι ο στόχος το προγράμματος “Οδηγό Πόλης” που υλοποιήται απο τον Δήμο Σουλίου, μετά και από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου.

Πρόκειται για εφαρμογή που χρηματοδοτείται με 61.500 ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση» και προσφέρει στον επισκέπτη της περιοχής σε πραγματικό χρόνο μέσω σύγχρονων διαδραστικών εφαρμογών, ενημέρωση για τα σημεία αναφοράς, τις υπηρεσίες και οτιδήποτε άλλο ενδιαφερθεί

Ειδικότερα στον Οδηγό Πόλης περιλαμβάνονται πληροφορίες για τομείς όπως πολιτιστικές εκδηλώσεις, αθλητικές υποδομές και χώροι αναψυχής, δημόσιοι και ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης, δρομολόγια μέσων μαζικής μεταφοράς και εύρεση λύσεων μετακίνησης, υποδομές υγείας και κοινωνικής περίθαλψης, δημόσιες υπηρεσίες, επιχειρήσεις και επιχειρηματίες.

Η πληροφόρηση για τους επισκέπτες θα είναι ακόμα πληρέστερη και πιο εύληπτη, καθώς τα παραπάνω θα συνοδεύονται από αναλυτικούς χάρτες με τα χωρικά και περιγραφικά δεδομένα.

In this article

Join the Conversation