Με επιτυχία το σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά, την Τετάρτη 22 Απριλίου, το κλειστό πιστοποιημένο σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) στην Παραμυθιά. Το σεμινάριο καρδιοπνευμονικής...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη φορά, την Τετάρτη 22 Απριλίου, το κλειστό πιστοποιημένο σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) στην Παραμυθιά.

Το σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή δημιουργήθηκε από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης – ERC με σκοπό την εκμάθηση και πιστοποίηση των πολιτών στις βασικές δεξιότητες υποστήριξης της ζωής, όπως την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, την ασφαλή προσέγγιση ενός θύματος, τη θέση ανάνηψης, την επείγουσα κλήση για βοήθεια και την ασφαλή χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Ο Δήμος Σουλίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση ευχαριστεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (E.R.C.), την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, τους Εκπαιδευτές από το ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας, το ΕΚΑΒ Άρτας, από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.), από το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, το Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών και το Γηροκομείο Ηγουμενίτσας που αφιλοκερδώς προσέφεραν για μία ακόμη φορά τις υπηρεσίες τους.

Επίσης ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Παραμυθιάς που για δεύτερη φορά παραχώρησε χώρο στο Λύκειο για να διεξαχθεί το σεμινάριο.

Γραφειο Τύπου Δήμου Σουλίου

In this article

Join the Conversation