ΒΙΝΤΕΟ: Κορυφώθηκε η εθελοντική δράση Let’s Do It Greece στην Παραμυθιά

Κορυφώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Παραμυθιά, η εθελοντική δράση Let’s Do It Greece, η οποία πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών και μελών φορέων και συλλόγων. Η...

Κορυφώθηκε το πρωί της Κυριακής στην Παραμυθιά, η εθελοντική δράση Let’s Do It Greece, η οποία πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή εκατοντάδων μαθητών και μελών φορέων και συλλόγων.

Η δράση ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής με περισσότερους από 600 μαθητές των σχολείων της πόλης, να συμμετέχουν σε μια σειρά από ενέργειες καθαρισμού, καλλωπισμού και εικαστικών παρεμβάσεων στα σχολεία τους, στο κέντρο της Παραμυθιάς, και στους κόμβους του Γαλατά και του Περιφερειακού Γ. Γεννηματά.

Την Κυριακή την σκυτάλη πήρε ο ΦΟΠ και οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Νεράιδας, της Κρυσταλλοπηγής, της Γκρίκας, του Ελευθεροχωρίου, του Παγκρατίου, του Πολυδρόσου, του Καρβουναρίου, του Ραχουλίου, του Ξηρολόφου, του Προδρομίου, του Ζερβοχωρίου, της Αγοράς, του Γαρδικίου και της Γλυκής, με δράσεις δεντροφύτευσης, καθαρισμού και καλλωπισμού πλατειών και κεντρικών  δρόμων.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την 3η συμμετοχή της Παραμυθιάς στο Let’s Do It Greece:


In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!