Θεσπρωτών Διαβούλευση: Ο Δήμος – Δεν πληρώνει, δεν πληρώνει

Aπο εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβούλευση ΕΠΕΙΔΗ «ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ» δεν έχουν όρια σύμφωνα με τη γνωστή ρήση του ΑΪΝΣΤΑΙΝ, αναρωτιόμαστε ειλικρινά μετά από ανάγνωση ανάλογου σχετικού...

ΚΑΙ η Δημοτική Αρχή, τι να κάνει, την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενη, προκειμένου να μη το χάσει και με την ελπίδα ότι «έρχεται» στα πράματα ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και θα αλλάξουν τα… πράματα, συμφωνεί, συμμετέχει στο διαγωνισμό και… ΓΙΟΥΠΙ!! Το «κερδίζει», το κτίριο, το δικό της κτίριο αφού όμως πληρώσει διακόσιες δέκα χιλιάδες (210.000) ευρώ.

ΕΡΧΕΤΑΙ λοιπόν η σημερινή Διοίκηση του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ., διορισμένη προφανώς από την κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ακολουθεί την πεπατημένη της προηγούμενης διοίκησης, αυτή δηλαδή των ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ-ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ και όχι των σημερινών… ΘΕΣΜΩΝ. ΚΑΙ ζητά τα ίδια χρήματα από το Δήμο, για να του παραχωρήσει δικαιωματικά και όχι δίκην… επαιτείας, κάτι που του ανήκει. ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ το σχετικό δημοσιευόμενο έγγραφο (δημοσιεύεται δίπλα) προς τη Δημοτική Αρχή, την οποία καλεί εντός είκοσι (20) εργάσιμων ημερών να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα για να προχωρήσει η διαδικασία.

ΝΑ πληρώσει δηλαδή ο Δήμος το προαναφερόμενο ποσό για να… αποδείξει η διορισμένη διοίκηση του Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ. ότι είδατε; ΝΑ πως αξιοποιείται η δημόσια περιουσία και πως εισρέει «ζεστό χρήμα» στα άδεια κρατικά ταμεία.

ΑΓΑΠΗΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ Η ταπεινότητα μας, σας συνιστά και προτείνει ανεπιφύλακτα, τουλάχιστον αυτό θα κάναμε εμείς στη θέση σας και είμαστε βέβαιοι πως την πρωτοβουλία σας αυτή θα επικροτήσει η πλειοψηφία των δημοτών σας, εκτός από αυτούς που και με παντεσπάνι να ταΐσεις πάλι πικρό θα το βρουν, (και ο νοών νοείτω). ΜΕΤΕΦΕΡΕ σήμερα κιόλας, Υπηρεσίες ή οποιαδήποτε άλλη Δομή του Δήμου για εγκατάσταση, στέγαση και λειτουργία στο κτίριο του Ειρηνοδικείου.

ΚΑΝΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ του χώρου ρε παιδί μου, κάνε δηλαδή αυτό που τόσα χρόνια ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ως Αντιπολίτευση συνιστούσε και προέτρεπε να κάνουν ακόμη και άστεγοι πολίτες σε Δημόσια κτίρια, πολλώ δε μάλλον Δήμοι.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ τέλος, το προσφιλές στους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» (ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ) και φυσικά δεν δίνει ο Δήμος ούτε ΕΝΑ ΕΥΡΩ στο Τ.Α.Ι.ΠΕ.Δ.. ΤΙ θα γίνει; ΘΑ έλθουν τα ΜΑΤ (;), με εντολή… ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ κυβέρνησης, αν είναι δυνατό, να σας κάνουν έξωση και τίνι τρόπω; ΜΕ χημικά ή χειροβομβίδες ΚΡΟΤΟΥ-ΛΑΜΨΗΣ; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. ΕΤΣΙ δεν είναι τοπικοί σύντροφοι ΣΥΡΙΖΕΟΙ;

ΓΙΑ να δούμε και να μετρήσουμε και τις αντιδράσεις των ΣΥΡΙΖΕΩΝ-ΣΤΕΛΕΧΩΝ της περιοχής, με πρώτο τον επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Σουλίου. ΘΑ προβούν σε συλλήψεις της Δημάρχου ή στελεχών της Δημοτικής Αρχής;

ΘΑ οδηγηθείτε στον Εισαγγελέα, θα αφεθείτε ελεύθεροι οριζόμενης τακτικής δικάσιμου, στην οποία θεωρείται βέβαιο πως θα αθωωθείτε αφού θα έχετε τους δημότες στο σύνολό τους σχεδόν δίπλα σας και ως γνωστόν αυτό ισχύει και για τους δικαστές «ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ…»! ΙΔΟΥ ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ – ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ (ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ) ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ (ΚΑΤΑΛΗΨΗ) με τον καλώς εννοούμενο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ από τη Δημοτική Αρχή.

ΘΑ το τολμήσει; ΟΨΟΜΕΘΑ εν Παραμυθία…

In this article

Join the Conversation