Αποκλεισμός απο την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης

Πολύ δυνατός ο Νέστος Χρυσούπολης, νίκησε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο 49 Προκρίτων το Σούλι Παραμυθιάς με 0-6 και πήρε δίκαια την πρόκριση για τον τελικό του...

Πολύ δυνατός ο Νέστος Χρυσούπολης, νίκησε το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο 49 Προκρίτων το Σούλι Παραμυθιάς με 0-6 και πήρε δίκαια την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΟ.

Η ομάδα της Παραμυθιάς είχε τις ευκαιρίες κυρίως με τον Γεωργίου και τον Γκέκα στο πρώτο ημίχρονο για να πετύχει την ανατροπή όταν και έχανε με 1-0 (στο 10’ ο Τσέκος), ωστόσο η ατυχία στην τελική φάση καθώς και το δεύτερο γκολ του Νέστου στην τελευταία φάση του ημιχρόνου (Γκατζολαρι), του στέρησαν την ευκαιρία να πάει στα αποδυτήρια με περισσότερες ελπίδες.

Στο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου και το τρίτο γκολ του Νέστου (με πέναλντι ο Χασάνογλου), εξανεμίζοντας τις οποίες ελπίδες για την ομάδα της Παραμυθιάς, που παρόλα αυτά είχε τις ευκαιρίες να μειώσει με τον Γιαννακό σε 3 φάσεις, ωστόσο στο ο Χασάνογλου με άλλα 2 γκολ και ο Κουτέφ στην εκπνοή του αγώνα σημείωσαν το τελικό 0-6.

Έτσι η ομάδα της Παραμυθιάς αποχαιρέτησε την διοργάνωση κάνοντας εντυπωσιακή πορεία μέχρι τον ημιτελικό, ενώ ο Νέστος συνέχισε την εντυπωσιακή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις, παραμένοντας αήττητος.

Εντυπωσιασμένοι από την φιλοξενία δήλωσαν στην paramythia-online.gr τα μέλη της αποστολής του Νέστου, σημειώνοντας πως απέκτησαν νέες δυνατές φιλίες, ενώ το ΔΣ της ομάδας της Παραμυθιάς, ευχήθηκε στους αντιπάλους να ανέβει στην Γ’ Εθνική στα μπαράζ που ξεκινούν την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και να κερδίσουν το Κύπελλο ερασιτεχνών της ΕΠΟ.

Παραμυθιά: Σωτηρόπουλος, Μπέλλος Αλ., Γεωργίου Χ., Ζηγος, Τσάγκος, Γεωργίου Α. (Τζιάκος), Γιαννάκης, Γεωργίου Γ. ,Γκέκας, Κατσιφας, Λάμπρου.
Νεστος Χρυσούπολης: Καραβελιδης, Γαμβρελης, Μπουλγκουρας (Μανούκος), Σιαματας, Παυλακακης, Παπαδάτος, Τσέκος, Γκατσολαρι (Χασάνογλου), Δεσυλλας, Κουτεβ, Ζγκουρή (Σακόπουλος)

In this article

Join the Conversation