Την Κυριακή η προσυνεδριακή ολομέλεια του ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας

Ενόψει διεξαγωγής του έκτακτου  Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ  στις 5, 6 & 7  Ιουνίου 2015  και στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού  διαλόγου, της διαμόρφωσης των Πολιτικών θέσεων  και της ενημέρωσης...

Ενόψει διεξαγωγής του έκτακτου  Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ  στις 5, 6 & 7  Ιουνίου 2015  και στο πλαίσιο του Προσυνεδριακού  διαλόγου, της διαμόρφωσης των Πολιτικών θέσεων  και της ενημέρωσης σχετικά με την διαδικασία εκλογής συνέδρων , καλούμε  τα μέλη και τους  φίλους του ΠΑΣΟΚ  σε   Ολομέλεια της  Οργάνωσης του  ΠΑΣΟΚ Θεσπρωτίας, την  Κυριακή   10  Μαίου  2015  και ώρα  11:00 το πρωί, στο Πνευματικό Κέντρο : « ΠΑΝΘΕΟΝ » επι της παραλιακής λεωφόρου στην Ηγουμενίτσα, με  ομιλητή  μέλος  της   Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Εθνικού Συμβουλίου  του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Τα  θέματα που θα συζητηθούν είναι:
1. Ενημέρωση επι των πολιτικών θέσεων στα πλαίσια του Προσυνεδριακού διάλογου – Διαμόρφωση προτάσεων προς το Συνέδριο.
2. Ενημέρωση  για τις πολιτικές εξελίξεις, για τα διαδικαστικά ζητήματα του Συνεδρίου και το νέο ηλεκτρονικό μητρώο μελών – Συγκρότηση Εφορευτικών  Επιτροπών  Δημοτικών  οργανώσεων  – Εγγραφή  μελών .

Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ ότι το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ  θα διεξαχθεί μετά από αναβολή  , στις 5 , 6 και 7 Ιουνίου 2015  στην Αθήνα και το νέο ηλεκτρονικό  Μητρώο  μελών έχει αρχίσει να λειτουργεί  από ΕΔΩ όπου μπορούν τα παλιά και τα νέα  μέλη ,οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ και όποιος επιθυμεί   να εγγράφονται μέχρι την εκλογή των Συνέδρων, οπότε και θα κλείσει προσωρινά το νέο Μητρώο . Η εκλογή των Συνέδρων θα γίνει  την Κυριακή 24 Μαίου 2015  στις κατά τόπους Δημοτικές  οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ των τριών Δήμων της  Θεσπρωτίας και θα υπάρξει ανακοίνωση για τον τόπο , τον χώρο  και την ώρα έναρξης και λήξης της εκλογικής διαδικασίας. Μετά την διεξαγωγή του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ το μητρώο θα  ξανανοίξει ώστε να υπάρξει νέο κύμα εγγραφών  και   την Κυριακή 14  Ιουνίου  θα διεξαχθεί η άμεση εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη βάση.  

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ  ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΕΡΡΙΚΟΣ ΜΗΤΣΙΩΝΗΣ

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!