Γεννά απορίες το ότι δεν έχει κατατεθεί αίτημα στο silver alert για τον πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Παραμυθιάς

Για 6η ημέρα παραμένει άφαντος ο 75χρονος πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς και Ηγούμενος της Μονής Παγανιών, Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Κανάτας και γεννά απορίες το οτι δεν υπάρχει αιτημα...

Για 6η ημέρα παραμένει άφαντος ο 75χρονος πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Παραμυθιάς και Ηγούμενος της Μονής Παγανιών, Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Κανάτας και γεννά απορίες το οτι δεν υπάρχει αιτημα για την συνδρομή της γραμμής ζωής silver alert.

H paramythia-online.gr έχει καθημερινή επικοινωνία με το silver alert ώστε να ενημερωθούμε αν έχει κατατεθεί σχετικό αίτημα, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει ζητηθεί η σύνδρομή τους.

Μάλιστα και από τo silver alert, εκφράζεται η απορία για το οτι δεν τους έχουν αιτηθεί την ενεργοποίηση του σήματος αναζήτησης.

Συνολικά μέχρι σήμερα έχουν δηλωθεί 659 εξαφανίσεις ηλικιωμένων στην γραμμή ζωής και εκδόθηκαν αντίστοιχα Silver Alert εκ των οποίων 261 προβλήθηκαν από τα ΜΜΕ με αποτέλεσμα τον εντοπισμό 212, εκ των οποίων οι 118 σώοι.

Ελπίζουμε να μην αποβεί καθοριστική στην τύχη του γέροντα, η κωλυσιεργία αυτή.

Συμφωνα με πληροφοριες της paramythia-online.gr η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας αναφέρει πως η κάρτα sim δεν έχει σύνδεση-επαφή με την μπαταρία του κινητού.

In this article

Join the Conversation