Μεγάλη συμμετοχή στον 4ο ορεινό Αγώνα Δρόμου “Θυσίας Σουλιωτών”. Συνεχίζονται οι έγγραφες

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχιζονται οι εγγραφές για τον 4ο ορεινό αγώνα δρόμου θυσίας Σουλιωτών που εντάσσεται στο τριήμερο πρόγραμμα των Εορτών Σουλίου (5, 6, 7 Ιουνίου σε Παραμυθιά...

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχιζονται οι εγγραφές για τον 4ο ορεινό αγώνα δρόμου θυσίας Σουλιωτών που εντάσσεται στο τριήμερο πρόγραμμα των Εορτών Σουλίου (5, 6, 7 Ιουνίου σε Παραμυθιά και Σούλι, δείτε το πρόγραμμα εδώ), με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για συμμετοχή ρεκόρ στην φετινή διοργάνωση.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:30 στην κεντρική πλατεία της Γλυκής και ο τερματισμός θα είναι στον ιστορικό χώρο στα πηγάδια Σουλίου.

Η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στον χώρο της εκκίνησης και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους την Κυριακή 07-06-2015 από την 08:15΄ π.μ. έως την 09:15 π.μ. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι οι δρομείς να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Δρομείς κάτω των 18 ετών, θα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από εδώ

Η διαδρομή του αγώνα ακολουθεί ασφαλτοστρωμένο δρόμο, χωματόδρομο και σηματοδοτημένο μονοπάτι. Πρόσκαιρη σηματοδότηση θα τοποθετηθεί την παραμονή του αγώνα, ώστε η διαδρομή να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφής.

Στον αγώνα θα υπάρξουν 2 κατηγορίες:
α) Γενική κατηγορία Ανδρών
β) Γενική κατηγορία Γυναικών

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.souli-running.gr

Χορηγός επικοινωνίας www.paramythia-online.gr

In this article

Join the Conversation