Στα χνάρια της αρκούδας, 15 αθλητές του ΣΚΑ Παραμυθιάς +BINTEO

Με επιτυχία και με συμμετοχή περισσοτέρων από 1000 αθλητών, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Μέτσοβο, οι αγώνες ορεινού τρεξίματος «Ursa Trail» και «Χνάρια της Αρκούδας», με διαδρομές...

Με επιτυχία και με συμμετοχή περισσοτέρων από 1000 αθλητών, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής στο Μέτσοβο, οι αγώνες ορεινού τρεξίματος «Ursa Trail» και «Χνάρια της Αρκούδας», με διαδρομές 18 και 40 χιλιόμετρων αντίστοιχα.

Ανάμεσα στους αθλητές και 15 συμμετοχές από τον Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Παραμυθιάς με τους Μιχάλη Αναστασόπουλο, Σπύρο Κουρούτη και Βασίλη Σιώχο να ξεχωρίζουν στην διαδρομή των 18 χιλιομέτρων ενώ στα 40 χιλιόμετρα  ξεχώρισε ο Σπύρος Γώγος, παρά τον μυϊκό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε μετά το 35ο χιλιόμετρο. Στα σημαντικά η επιστροφή στην αγωνιστική δράση του πολύπειρου διεθνή δρομέα, Χρήστου Γαλανόπουλου.

Την πρώτη θέση στην Ursa Trail κατέκτησε το μεγάλο όνομα του Ελληνικού Ορεινού Δρόμου Δημήτριος Θεοδωρακάκος ενώ στις γυναίκες η Rannelle ΜcCoy. Στην διαδρομή «Χνάρια της Αρκούδας», πρώτος τερμάτισε ο Σταύρος Μπαλιώτης και από τις γυναίκες η Katarzyna Cekoska.

Το ραντεβού τώρα δίνεται για τον 4ο Ορεινό Αγώνα Θυσίας Σουλιωτών σε 13 ημέρες.

In this article

Join the Conversation