Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η νέα δράση εξωστρέφειας του τουριστικού προϊόντος με στόχο την αγορά των Σκοπίων

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο οδοιπορικό στην Θεσπρωτία, από 23-25.05.2015, της αποστολής Τουριστικών Γραφείων και Πρακτόρων της ΠΓΔΜ, και συγκεκριμένα των πόλεων: Σκόπια,...

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε πολύ καλό κλίμα και με το πέρας τους,  δηλώθηκε η ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές και η πρόθεση για εποικοδομητικές συνεργασίες από το αμέσως επόμενο διάστημα.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τις επιχειρήσεις που προσέφεραν και πάλι αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους συνεργαζόμενες μαζί του για την επίτευξη του κοινού στόχου, και ειδικά το ξενοδοχείο SIVOTA DIAMOND, το ξενοδοχείο ΦΥΛΑΚΑΣ και το SIVOTA HOTEL, τους Φορείς του τόπου που συνέδραμαν σε αυτή την προσπάθειά μας για την προβολή και προώθηση του Τουριστικού προϊόντος της Θεσπρωτίας, και ειδικά τον Οργανισμό Λιμένα Ηγουμενίτσας ΑΕ και τον Δήμο Ηγουμενίτσας.

Επίσης επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε την εξαίρετη Σύμβουλο κα Όλγα Μεζερίδου για την άψογη και υποδειγματική συνεισφορά και συνεργασία της στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής.

Ευχόμαστε, το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα αποτιμηθεί εν μέρει με το πέρας της φετινής τουριστικής περιόδου, αλλά πολύ περισσότερο της επόμενης, να δικαιώσει τις προσπάθειές μας και οι επιχειρήσεις μας να μπορέσουν να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τις ευκαιρίες που δημιουργούμε προς όφελός τους.

In this article

Join the Conversation