Στις γιορτές Σουλίου και στο Κούγκι, ο Πάνος Καμμένος

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος, θα παραβρεθεί στις εορτές Σουλίου, την 3η ημέρα των εκδηλώσεων για το...

Σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος, θα παραβρεθεί στις εορτές Σουλίου, την 3η ημέρα των εκδηλώσεων για το ολοκαύτωμα του Κουγκίου.

Η επίσκεψη πέραν της απόδοσης τιμών στο ολοκαύτωμα του Σουλίου, περιέχει και συμβολισμούς μετά τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου για τις διαπραγμάτευσεις, oπου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Αν δεν πάρουμε αυτό που θέλουμε, θα το κάνουμε Κούγκι”.

Υπενθυμίζουμε πως το τριήμερο πρόγραμμα εκδηλώσεων των εορτών Σουλίου, ξεκινά την Παρασκευή 5 Ιουνίου στη Παραμυθιά με ποδηλατικό αγώνα και τα εγκαίνια της έκθεσης με τίτλο «Η Θεσπρωτία του Εδουάρδου Λύαρ». Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το Σάββατο 6 Ιουνίου επίσης στη Παραμυθιά με παρέλαση χορευτικών συγκροτημάτων και παραδοσιακή μουσικοχορευτική εκδήλωση στο σχολείο Βούλγαρη. Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν την Κυριακή 7 Ιουνίου στο Σούλι, με την αναπαράσταση της ανατίναξης του Κουγκίου με παραδοσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και τον αγώνα ορεινού δρόμου θυσίας Σουλιωτών.

Δειτε αναλυτικά το προγραμμα απο εδω

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!