To νέο ΔΣ της ΕΠΣ Θεσπρωτίας +BINTEO

Πραγματοποιήθηκαν χθες με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, οι εκλογές στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας το αποτέλεσμα των οποίων ανέδειξε εννέα μέλη για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από...

Πραγματοποιήθηκαν χθες με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, οι εκλογές στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας το αποτέλεσμα των οποίων ανέδειξε εννέα μέλη για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους με την ψήφο τους ανέδειξαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο τόσο εμένα όσο και τους άξιους συνεργάτες μου για τα τέσσερα επόμενα χρόνια.

Η ευθύνη που επωμιζόμαστε είναι πολύ μεγάλη γιατί πρέπει να ανταποκριθούμε στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την αναβάθμιση του Θεσπρωτικού ποδοσφαίρου μαζί με όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία – μέλη μας χωρίς διακρίσεις και χωρίς υστεροβουλίες. Οι εκλογές τελείωσαν.

Θα συνεχίσουμε με πνεύμα συνεργασίας και ομόνοιας γιατί αυτό μάθαμε να κάνουμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και πάλι ευχαριστώ όλα τα σωματεία για την άψογη στάση τους σε όλη την προεκλογική περίοδο και μετά από το αυτήν.

Καλό καλοκαίρι σε όλους. Θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη.

O πρόεδρος ΕΠΣ Θεσπρωτίας
Ιωάννης Παππάς.

Τα τακτικά μέλη του νέου ΔΣ:
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 14 ψήφους
ΓΚΑΡΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 14 ψήφους
ΜΙΧΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 15 ψήφους
ΝΤΟΥΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ 13 ψήφους
ΠΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 15 ψήφους
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 14 ψήφους
ΡΑΠΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 13 ψήφους
ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 14 ψήφους 
XΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 12 ψήφους
.
Δείτε βιντεο με τις δηλώσεις απο το thesprotiaball.gr

In this article

Join the Conversation