Έρχονται οι κάμερες έλεγχου ταχύτητας στη Παραμυθιά…

Έχουμε συνηθίσει να τον λέμε περιφερειακό δρόμο, ωστόσο στην ουσία είναι εντός του οικιστικού ιστού της Παραμυθιάς. Ο λόγος για τον περιφερειακό Γ. Γεννηματά, στον οποίο παρατηρείται το...

Έχουμε συνηθίσει να τον λέμε περιφερειακό δρόμο, ωστόσο στην ουσία είναι εντός του οικιστικού ιστού της Παραμυθιάς.

Ο λόγος για τον περιφερειακό Γ. Γεννηματά, στον οποίο παρατηρείται το φαινόμενο της διέλευσης οχημάτων με μεγάλη ταχύτητα και από καθαρή τύχη τα αρκετά ατυχήματα που έχουν προκληθεί δεν μετατράπηκαν σε δυστυχήματα.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο τα τελευταία χρόνια έχει ακουστεί η πρόταση για την δημιουργία κόμβου στο ύψος του κέντρου υγείας, όπως και η μονοδρόμηση της οδού Καλυβιών που καταλήγει στον περιφερειακό, για την αποφυγή ατυχημάτων.

Οι κάμερες έλεγχου κυκλοφορίας είναι μια λύση που θα υποχρεώσει τους οδηγούς να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή και με βάση αυτή την λογική, το τοπικό συμβούλιο της Παραμυθίας, στην τελευταία συνεδρίαση, ορθώς αποφάσισε ομόφωνα υπέρ της εγκατάστασης καμερών καταγραφής ταχύτητας (ραντάρ) στην Περιφερειακή οδό Νεράιδας-Αρχαγγέλου, και συγκεκριμένα από το κέντρο υγείας Παραμυθιάς έως και το Γενικό λύκειο Παραμυθιάς, για την πρόληψη και αποτροπή ατυχημάτων.

Το θέμα θα έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο και προφανώς θα εγκριθεί, αφού… και ο Άγιος (οι οδηγοί) φοβέρα θέλει…


In this article

Join the Conversation