Μέχρι αύριο οι εγγραφές για τον 4ο ορεινό αγώνα θυσίας Σουλιωτών. Ρεκόρ συμμετοχών

Την Παρασκευή στις 12:00 μ.μ. θα κλείσουν οι εγγραφές για τον 4ο ορεινό αγώνα θυσίας Σουλιωτών μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, ενώ ήδη έχει σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών, Συμφωνα με...

Την Παρασκευή στις 12:00 μ.μ. θα κλείσουν οι εγγραφές για τον 4ο ορεινό αγώνα θυσίας Σουλιωτών μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας, ενώ ήδη έχει σημειωθεί ρεκόρ συμμετοχών, Συμφωνα με την οργανωτική επιτροπή εάν θα υπάρχουν ακυρώσεις θα δοθεί η δυνατότητα νέων εγγραφών την Κυριακή το πρωί στη γραμματεία του αγώνα.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:30 το πρωί της Κυριακής στην κεντρική πλατεία της Γλυκής και ο τερματισμός θα είναι στον ιστορικό χώρο στα πηγάδια Σουλίου. Η γραμματεία του αγώνα θα βρίσκεται στον χώρο της εκκίνησης και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους την Κυριακή 07-06-2015 από την 08:15΄ π.μ. έως την 09:15 π.μ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι οι δρομείς να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Δρομείς κάτω των 18 ετών, θα μπορούν να συμμετάσχουν μόνο με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο ηλεκτρονικά από εδώ Η διαδρομή του αγώνα ακολουθεί ασφαλτοστρωμένο δρόμο, χωματόδρομο και σηματοδοτημένο μονοπάτι.

Πρόσκαιρη σηματοδότηση θα τοποθετηθεί την παραμονή του αγώνα, ώστε η διαδρομή να είναι όσο το δυνατόν πιο σαφής.

Στον αγώνα θα υπάρξουν 2 κατηγορίες:
α) Γενική κατηγορία Ανδρών
β) Γενική κατηγορία Γυναικών

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.souli-running.gr

Χορηγός επικοινωνίας www.paramythia-online.gr

In this article

Join the Conversation