Ξεκίνησε η λειτουργιά του Κτηνιάτρου Παραγωγικών Ζώων του Α.Σ Θεσπρωτίας. Τα σημεία εξυπηρέτησης

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας – ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του Νομού μας ότι έχει ξεκινήσει δυναμικά η λειτουργία : ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ και καταστήματος ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ Σύμφωνα...

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Θεσπρωτίας – ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ενημερώνει τους κτηνοτρόφους του Νομού μας ότι έχει ξεκινήσει δυναμικά η λειτουργία : ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ και καταστήματος ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ

Σύμφωνα με την νομοθεσία, όλες οι κτηνοτροφικές μονάδες πρέπει απαραίτητα να δηλώσουν Κτηνίατρο Παραγωγικών Ζώων, στο Τμήμα Κτηνιατρικής στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας. Η δήλωση αυτή πρέπει να γίνει άμεσα.

Ο Α.Σ. Θεσπρωτίας έχοντας γνώση των προβλημάτων και της μεγάλης ανάγκης των κτηνοτρόφων της περιοχής μας για μια ολοκληρωμένη κτηνιατρική φροντίδα, δημιούργησε τις παραπάνω υπηρεσίες προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για την προστασία του ζωικού κεφαλαίου μέσα από σωστές και σύγχρονες τεχνικές πρόληψης, διάγνωσης τόσο για την θεραπεία των ασθενειών όσο και για θέματα προστασίας της δημόσιας υγείας.

Η νέα Κτηνιατρική Υπηρεσία μπορεί να παρέμβει σε κάθε θέμα υγείας των παραγωγικών ζώων, (ασθένειες, αναπαραγωγή, σιτηρέσια, σταβλικές εγκαταστάσεις, εμβολιασμούς κ.α.) και είναι σε θέση να εκτελέσει κάθε σχετική ανάλυση. Όλα τα φάρμακα διατίθενται σε ανταγωνιστικές τιμές και είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Υπεύθυνος ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ Παναγιώτης Ν. Πανάγος Κιν. 6936575918 Email. [email protected]

Ωράριο : 07:30 – 15:30 στην
ΕΝΩΣΗ Ηγουμενίτσα : Τρίτη
Παραμυθιά : Τετάρτη, Σάββατο
Φιλιάτες : Πέμπτη, Παρασκευή

Διάθεση Κτηνιατρικών Φαρμάκων 49 Προκρίτων, Παραμυθιά Τηλ. 2666022209
Γραφείο Παραγωγικών Ζώων Αγ. Κοσμά 5, Φιλιάτες Τηλ. 2664023144
Γραφείο Κτηνιάτρου Οδ. Γραικού, έναντι Αγ. Παντελεήμων, Ηγουμενίτσα Τηλ. 2665022124

In this article

Join the Conversation