Συνελήφθη 30χρονος στη Παραμυθιά για διακίνηση ναρκωτικών μέσω των ΕΛΤΑ

Συμφωνα με Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, συνελήφθη, σήμερα (05.06.2014) το πρωί στην Παραμυθιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς,...

Συμφωνα με Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, συνελήφθη, σήμερα (05.06.2014) το πρωί στην Παραμυθιά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παραμυθιάς, ένας 30χρονος ημεδαπός, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών μέσω του ταχυδρομείου.

Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ο 30χρονος μετέβη στα ΕΛ.ΤΑ. Παραμυθιάς, προκειμένου να παραλάβει ένα φάκελο. Αμέσως μετά την παραλαβή του φακέλου, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, διότι σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος περιείχε μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (17,3) γραμμαρίων, κρυμμένη μέσα σε σελίδες βιβλίου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

In this article

Join the Conversation