Αποκατάσταση του δρόμου προς το Μοναστήρι Παγανιών. Σιγή ιχθύος για την αντικατάσταση του αείμνηστου Ηγούμενου

Εγκρίθηκε ομόφωνα απο την οικονομική επιτροπή του Δήμου Σουλίου, η αποκατάσταση του δρόμου προς τοΜοναστήρι Παγανιών στη Καλλιθέας Παραμυθιάς, σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή (αριθ. 28/2015 μελέτη) που...

Εγκρίθηκε ομόφωνα απο την οικονομική επιτροπή του Δήμου Σουλίου, η αποκατάσταση του δρόμου προς τοΜοναστήρι Παγανιών στη Καλλιθέας Παραμυθιάς, σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή (αριθ. 28/2015 μελέτη) που έχει συνταχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Πρόκειται για έργο που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Ηπείρου από ΣΑΕΠ 530 Ηπείρου με την συνολική πίστωση να ανέρχεται στις 14.955,57 ΕΥΡΩ , η οποία έχει γραφεί στον Κ.Α: 30-7323.099 του ισχύοντος προϋπολογισμού.

Όσον αφορά την αντικατάσταση του αείμνηστου Ηγούμενου Γερβάσιου Κανάτα, τηρείται σιγή ιχθύος από την Μητρόπολη Παραμυθιάς. Μέχρι στιγμής έχουμε απευθυνθεί 3 φορές γραπτώς στην Μητρόπολη σχετικά με την αντικατάσταση του Ηγούμενου, ωστόσο δεν έχουμε λάβει καμιά απάντηση.

Ελπίζουμε να επαναλειτουργήσει σύντομα το ιστορικό μοναστήρι με μόνιμο μοναχό και όχι με εκ περιτροπής διαθεσιμότητα και φυσικά ευχόμαστε να μας ενημερώσει σχετικά η Μητρόπολη. Υπενθυμίζουμε πως το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην μονή Παγανιών το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του π. Γερβασίου Κανάτα. Διαβάστε περισσότερα εδώ


In this article

Join the Conversation