Νέες τρικλοποδιές από το Δήμο Ηγουμενίτσας για τον εμπορευματικό σταθμό στη Γκρίκα

Να απαιτήσουν από τον ΟΛΗΓ να αλλάξει και την τέταρτη κατά σειρά μελέτη για το εμπορευματικό σταθμό που προέβλεπε την χωροθέτηση του στην Γκρίκα Παραμυθιάς, αποφάσισε κατά την...

Να απαιτήσουν από τον ΟΛΗΓ να αλλάξει και την τέταρτη κατά σειρά μελέτη για το εμπορευματικό σταθμό που προέβλεπε την χωροθέτηση του στην Γκρίκα Παραμυθιάς, αποφάσισε κατά την χτεσινή συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμεντισας.

Πλέον η κατάσταση καταντά γραφική και αστεία αφού επί 20 χρόνια σερνόμαστε σε τοπικιστικές και στενόμυαλες αποφάσεις με αποτέλεσμα να στερούμαστε το πλέον αναπτυξιακό έργο που θα είχε υλοποιηθεί στην Ήπειρο.

Στον αντιποδα του Δήμου Ηγουμενιτσας, βρίσκεται ο ΟΛΗΓ, οι 2 βουλευτές καθώς και ο Δήμος Σουλίου, που μετά και από την νέα παρουσίαση της μελέτης προ μηνών, θεωρούν ως καταλληλότερη θέση την Γκρικα, σε έκταση 300 στρεμμάτων Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής οι μελέτες έχουν ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια ευρώ (!!!).

Σύμφωνα με τον μελετητή το κόστος της επένδυσης φτάνει τα 8.000.000 ευρώ ενώ προβλέπονται 4.200 θέσεις εργασίας, με τον κύκλο εργασιών για τα επόμενα τριάντα χρόνια εκτιμάται ότι θα φθάσει και θα ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!