Κοκαΐνη, σκανκ και 12 συλλήψεις από την μεγάλη επιχείριση

Σε φορτηγά που έρχονταν από το εξωτερικό επικεντρώθηκε η έρευνα στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο πανελλαδικής έρευνας για την εξάρθρωση κυκλώματος, που διεξάγει η Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με έγκυρες...

Σε φορτηγά που έρχονταν από το εξωτερικό επικεντρώθηκε η έρευνα στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο πανελλαδικής έρευνας για την εξάρθρωση κυκλώματος, που διεξάγει η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, εντοπίστηκαν δύο κιλά κοκαίνης και έντεκα κιλά υδροπονικής κάναβης, ενώ συνελήφθη ένας Έλληνας οδηγός. Η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας. Οι δύο αρχηγοί του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτιών, έχοντας ως φόντο την καλλιέργεια υδροπονικής κάνναβης και τις εξαγωγές, έκαναν μεγάλη ζωή με πολυτελή οχήματα και βίλες.

Η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το πρωί της Κυριακής, έχει τουλάχιστον 12 συλλήψεις, εκ των οποίων οι δύο «αρχηγοί», με κάποιους από τους πρωταγωνιστές να αποτελούν… έκπληξη, όπως ισχυρίζονται αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομική επιχείρηση εξελίσσεται σε Ηγουμενίτσα, Ερμιονίδα, Μεσσηνία, στο κέντρο της Αθήνας, την Καλλιθέα και τα νότια προάστια.
Απο το epiruspost.gr

In this article

Join the Conversation