Παζάρι Σαββάτου στη Παραμυθιά και στα… ATM

Ανησυχία (αλλά σε καμιά περίπτωση πανικό), έχει προκαλέσει η απόφαση του δημοψηφίσματος και στη Παραμυθιά, με τα atm των τραπεζών να έχουν συνεχή κίνηση από το πρωί του...

Ανησυχία (αλλά σε καμιά περίπτωση πανικό), έχει προκαλέσει η απόφαση του δημοψηφίσματος και στη Παραμυθιά, με τα atm των τραπεζών να έχουν συνεχή κίνηση από το πρωί του Σαββάτου, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός της κινητικότητας και στις 2:45 τα ξημερώματα.

Λίγο μετά τις 11:30 ένα από τα atm της Παραμυθιάς άδειασε και σύμφωνα με επικοινωνία της paramythia-online.gr με την διεύθυνση της τράπεζας, θα γεμίσει στα επόμενα λεπτά.

Η τρομοκρατία του cost control από τους Ευρωπαίους φαίνεται πως έχει επηρεάσει σε κάποιο βαθμό τον κόσμο, ωστόσο θα πρέπει να συνυπολογιστεί πως η κίνηση στα atm οφείλεται και στην ελπίδα των συνταξιούχων για την προπληρωμή των συντάξεων, η οποία έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα για τους συνταξιούχους του Δημοσίου και του ΙΚΑ, ενώ οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα πληρωθούν στις 2 Ιουλίου.

Την ίδια ώρα η Alpha Bank διέκοψε τις συναλλαγές μέσω του web banking μέχρι και την Κυριακή.

 

In this article

Join the Conversation