Χωρίς σοβαρά προβλήματα άλλα με μεγάλες ουρές, οι καταβολές μέρους των συντάξεων στη Παραμυθιά

Χωρίς σοβαρά προβλήματα άλλα με την αναμενόμενη ταλαιπωρία κυρίως στην Εθνική τράπεζα λόγο μεγαλύτερης κίνησης, εξελίσσεται η πρώτη από τις τρεις ημέρες όπου θα είναι ανοιχτές δύο τράπεζες...

Χωρίς σοβαρά προβλήματα άλλα με την αναμενόμενη ταλαιπωρία κυρίως στην Εθνική τράπεζα λόγο μεγαλύτερης κίνησης, εξελίσσεται η πρώτη από τις τρεις ημέρες όπου θα είναι ανοιχτές δύο τράπεζες στην Παραμυθιά για την αποπληρωμή των συντάξεων.

Από τις πρωί εκατοντάδες συνταξιούχοι συνωστίζονται στα γκισέ ωστόσο ο χρόνος εξυπηρέτησης παραμένει ικανοποιητικός σε σχέση με τον όγκο συναλλασσόμενων.

Ανοιχτές στην Παραμυθιά από σήμερα και για τρεις μέρες, θα είναι η τράπεζα Πειραιώς και η Εθνική τράπεζα για να εξυπηρετήσουν τους συνταξιούχους που δεν διαθέτουν κάρτες ανάληψης ή χρεωστικές κάρτες.

Παράλληλα, οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι θα μπορούν, για να μην ταλαιπωρούνται και τις τρεις ημέρες, να αποσύρουν έως 120 ευρώ μετρητά συνολικά με τη μία φορά. Αυτό το δικαίωμα της ανάληψης πάνω από το όριο των 60 ευρώ, θα το έχουν μόνον κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Οικονομικών, οι τράπεζες δεσμεύονται να εκδώσουν άμεσα χρεωστικές κάρτες, ώστε οι συνταξιούχοι να μπορούν να συναλλάσσονται κανονικά σε σημεία πώλησης που δέχονται χρεωστικές κάρτες, καθώς και να κάνουν τις προβλεπόμενες αναλήψεις των 60 ευρώ ημερησίως.

Οι συντάξεις του ΟΑΕΕ, δεν έχουν πιστωθεί ακόμα, ωστόσο σύμφωνα με τον ασφαλιστικό φορέα, θα κατατεθούν κατά την διάρκεια της ημέρας.

In this article

Join the Conversation