Ειρήνη Μπάλλα-Μπότσαρη: Απορρίψτε τα ψευδή διλήμματα. Ψηφίζουμε ΟΧΙ

Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες, την ερχόμενη Κυριακή καλείστε να απορρίψετε τα ψευδή διλήμματα που θέλουν οι ανθελληνικές δυνάμεις να πιστέψουμε, απειλώντας μας έσωθεν και έξωθεν της χώρας, ότι με την...

Συμπατριώτισσες, συμπατριώτες, την ερχόμενη Κυριακή καλείστε να απορρίψετε τα ψευδή διλήμματα που θέλουν οι ανθελληνικές δυνάμεις να πιστέψουμε, απειλώντας μας έσωθεν και έξωθεν της χώρας, ότι με την ψήφο σας δήθεν κρίνεται η παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και η επιλογή μας για ευρώ ή δραχμή, με τα όποια κακά συνεπακόλουθα.

Ακόμη καλείστε να απορρίψετε με την ψήφο σας, κάθε συνέχεια των Μνημονίων που υπέγραψαν οι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και οδήγησαν την Ελλάδα και τους Έλληνες στην απόλυτη οικονομική καταστροφή και να ενδυναμώσετε μια νέα προσπάθεια της σημερινής κυβέρνησης, δίνοντάς της ένα μεγάλο ποσοστό άρνησης ψηφίζοντας ΟΧΙ στα μέτρα που πρότειναν και προτείνουν οι δανειστές, οι οποίοι, νομίζοντας ότι η χώρα κυβερνάται από τους προηγούμενους «φίλους» τους, προβαίνουν σε απαράδεκτες απειλές, υποδείξεις και παρεμβάσεις στα εσωτερικά της χώρας μας, με τηλεοπτικά διαγγέλματα, τόσο από τον γνωστό «φιλέλληνα» Ζ. Κ. Γιούνκερ και από την γερμανική καγκελαρία, καθώς και από τον πρόεδρο του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, του Ντάϊσελμπλουμ και άλλους ξένους ηγέτες και κυβερνητικούς παράγοντες, οι οποίοι έχουν υπερβεί τα εσκαμμένα.

Μην παρασυρθείτε από την τρομοκρατία των κλειστών τραπεζών, που οι δανειστές έκλεισαν, ούτε από τα αδιάκοπα «τρομοκρατικά» διαφημιστικά σποτς, που απλόχερα προσφέρουν τα διαπλεκόμενα συστημικά ΜΜΕ, στις δυνάμεις που επιθυμούν την αέναη συνέχεια υποδούλωσης του ελληνικού λαού και της ίδιας της χώρας μας.

Γνωρίζουμε όλοι τις αβάσταχτες δυσκολίες που περάσαμε τα τελευταία πέντε και πλέον χρόνια και τις άδικες θυσίες στις οποίες υποβλήθηκε ο ελληνικός λαός. Γνωρίζουμε επίσης όλοι, ότι το «φάρμακο» που μας πρόσφεραν οι «σωτήρες» μας, αντί να θεραπεύσουν τον «ασθενή» κόντεψαν να τον στείλουν στον τάφο… Τώρα, οι «σωτήρες» μας εξακολουθούν να επιμένουν να πάρουμε, όχι μόνον το ίδιο φάρμακο, αλλά διπλάσια και τριπλάσια δόση, για να…σωθούμε… Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος, που η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δίνει τον μεγάλο και δύσκολο αγώνα, προκειμένου να ξεφύγει η χώρα από τον αφανισμό και την οικονομική καταστροφή, που φαίνεται να της ετοιμάζουν.

Σας καλώ λοιπόν, όλες και όλους, την Κυριακή 5 Ιουλίου, να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες, προκειμένου να δώσουμε μαζί, μια ηχηρή απάντηση σε αυτούς που πίστεψαν, ότι επειδή είναι ισχυρότεροι και περισσότεροι, τον αριθμό, θα καταφέρουν να σβήσουν από τον παγκόσμιο οικονομικό χάρτη την Ελλάδα, μια χώρα, που σε παρόμοιες καταστάσεις και με ενωμένο τον λαό της, πάντα νικά!!!

ΟΧΙ λοιπόν, διότι το χρωστάμε στην ιστορία μας, σ’ εμάς και στα παιδιά μας. Καλό βόλι.

Ειρήνη Μπάλλα-Μπότσαρη
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. Θεσπρωτίας
In this article

Join the Conversation