Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Κάλεσμα σε φορείς για δημιουργία Επιτροπής Αλληλεγγύης

Οργανωνόμαστε Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο! Εμείς έχουμε τη δύναμη! Στις δύσκολες στιγμές που περνά αυτή τη στιγμή η εργατική-λαϊκή...

Οργανωνόμαστε Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο! Εμείς έχουμε τη δύναμη!

Στις δύσκολες στιγμές που περνά αυτή τη στιγμή η εργατική-λαϊκή οικογένεια, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέοι και οι νέες, από την επίθεση που δέχονται από την Ε.Ε., κυβέρνηση και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, ένα από τα όπλα μας είναι η εργατική-λαϊκή αλληλεγγύη παντού. Μετά και τη νέα συμφωνία, 3ο μνημόνιο που φέρνει νέο μπαράζ αντιλαϊκών νομοθετημάτων, μέτρα που θα προστεθούν πάνω σ’ αυτά των 2 προηγούμενων μνημονίων, μέτρα που προβλέπουν ακόμα μεγαλύτερη μείωση σε μισθούς και συντάξεις, μέτρα που σαρώνουν ότι έχει απομείνει στα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα και μεγαλύτερη φοροληστεία στο λαϊκό … εισόδημα, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και οργανωμένα.

Πλάι στους αγώνες αυτής της περιόδου για τη διασφάλιση και την καταβολή μισθών-συντάξεων-επιδομάτων, για το δικαίωμα στην εργασία, με τη μαζικοποίηση και άνοδο των αγώνων για την κάλυψη των απωλειών, συγκροτούμε επιτροπή για την οργάνωση της αλληλεγγύης.

Το Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας καλεί τα εργατικά σωματεία της δύναμης του, τη γραμματεία του ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, την ΟΓΕ, το ΜΑΣ, καλούμε κάθε πρωτοπόρο και αγωνιστή, να συγκροτήσουμε ΤΩΡΑ και χωρίς καμία καθυστέρηση, επιτροπή αλληλεγγύη στην Ηγουμενίτσα! Κεντρική θέση, η οποία πρέπει να καθοδηγεί τη συγκρότηση-δράση και λειτουργία τους είναι το σύνθημα «κανένας μόνος του».

Καταγράφουμε άμεσα τις ανάγκες που υπάρχουν! Συνάδελφοι, Γείτονες μας που αντιμετωπίζουν οξυμένα προβλήματα ή αντιμετωπίζουν έκτακτες δύσκολες καταστάσεις δεν πρέπει να μείνουν αβοήθητοι και μόνοι τους. Να κυριαρχήσει η επαγρύπνηση! Να αποτρέψουμε με τις παρεμβάσεις μας σε χώρους δουλειάς τις απολύσεις, την απλήρωτη εργασία, τους πλειστηριασμούς. Να αποτρέψουμε με την αλληλεγγύη μας καθώς και την υλική βοήθειά μας, να υπάρξουν συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης.

Με προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών σε τρόφιμα, φάρμακα, παιδικές τροφές και σε συντονισμό να οργανώνουμε την παρουσία μας παντού! Η επιτροπή αλληλεγγύης να γίνει γνωστή παντού και άμεσα! Να μην επιτρέψουμε να κυριαρχήσει ο φόβος, η παραίτηση κάτω από το βάρος των δυσκολιών.

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!