Γρηγόρης Μάρκου: Μας εξαπάτησε ο Βαρουφάκης…

Καταγγέλλω τον Υπουργό των Οικονομικών για την τετράμηνη κοροϊδία που έκανε με την διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Ενώ είχε ορκιστεί να υπερασπίσει τα συμφέροντα του λαού, εκείνος, πίσω...

Καταγγέλλω τον Υπουργό των Οικονομικών για την τετράμηνη κοροϊδία που έκανε με την διαπραγμάτευση με τους εταίρους. Ενώ είχε ορκιστεί να υπερασπίσει τα συμφέροντα του λαού, εκείνος, πίσω από την πλάτη την δική μας, δούλευε με καλυμμένο πρόσωπο, και με μια ομάδα όπως παρακολούθησα στον Σκάι, να ρίξει την χώρα σε ρήξη, και έξω που μπλόφαρε εις βάρος της χώρας με Λαφαζάνη & ΣΙΑ.

Που σκοπό είχαν την ρήξη της χώρας στο γκρεμό και μας άφησε χωρίς συντάξεις και έκανε πραξικόπημα, έκλεισε τις τράπεζες και έφερε την χώρα στο χείλος του γκρεμού. Ευτυχώς ο Πρωθυπουργός κατάλαβε που το πήγαινε και πήρε την πρωτοβουλία στο χέρι του και μαζί με τους άλλους πολιτικούς τρέξανε όλοι μαζί και γλύτωσαν την χώρα.

Ο Βαρουφάκης και οι συνεργάτες του λιποτάκτησαν , ο δε ίδιος άναψε την φωτιά στην χώρα και πάει για μπάνια στην Αίγινα. Αυτός είναι ο μεγάλος καθηγητής οικονομολόγος; Αίσχος! 4 μήνες μας κορόιδευε για συμφωνία με τους εταίρους και μας αποκαλούν ψεύτες, διότι ποτέ δεν έκανε εκείνο που έπρεπε. Δούλευε ύπουλα να ρίξει την χώρα στα βράχια.

Αυτό φάνηκε, και για τούτο να παραπεμφθεί σε ειδικό δικαστήριο για τα παραπάνω παιχνίδια που έκανε εις βάρος της χώρας μας. Εξαπάτησε και πρέπει να υποστεί τις νόμιμες διαδικασίες και συνέπειες. Όλο αυτόν τον καιρό μας έφερε σε απελπιστική κατάσταση και μας έφαγε η αγρυπνία.

Με το σήμερα-αύριο και αυτός δούλευε για ρήξη εις βάρος μας, μας εξαπάτησε και στο τέλος λιποτάκτησε, άφησε την πατρίδα στο έλεος, γι’ αυτό χρειάζεται παρέμβαση για τα περαιτέρω.

Ένας ταλαιπωρημένος πολίτης

Μάρκου Γρηγόριος
14/7/2015

In this article

Join the Conversation