Απο την Δευτέρα οι αιτησεις για τις 86 θέσεις της εμποροπανήγυρης της Γλυκής

Η θρησκευτική εμποροπανήγυρη για το έτος 2015, διάρκειας πέντε (5) ημερών σύμφωνα με τον Ν. 2323/΄95 άρθρ. 2 παρ. 1, όπως τροποποιήθηκε με τον Ν. 3377/΄05, τον Ν....

-Αστυνομικό δελτίο ταυτότητας ή επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της άδειας παραμονής (για τους αλλοδαπούς).
-Ανεξάρτητη οικονομική δραστηριότητα (για τους αλλοδαπούς)
-Ταμειακή απόδειξη έτους 2015.
-Έναρξη από την εφορεία.
-Βεβαίωση εγγραφής ασφαλιστικού φορέα.
-Βιβλιάριο υγείας για όσους πωλούν είδη τροφίμων.
-Υπεύθυνη δήλωση για κατοχή πυροσβεστήρα &Υπεύθυνη δήλωση ότι ο αιτών αποδέχεται τα όσα αναφέρονται στον παρόντα κανονισμό λειτουργίας της Θρησκευτικής Εμποροπανήγυρης Γλυκής .

τα οποία θα υποβάλλονται είτε ατομικά, είτε με εξουσιοδότηση προσώπου θεωρημένη από Κ. Ε. Π. ή Αστυνομικό Τμήμα, ή από συμβολαιογράφο (η μή κατάθεση δικαιολογητικών επισύρει αποκλεισμό της αίτησης).

Οι συμμετέχοντες δεν πρέπει να έχουν οικονομικές εκκρεμότητες με τον Δήμο σύμφωνα με όσα στο άρθρο 285 του ν.3463/2006 αναλυτικά αναφέρονται).

Καθορίζει ως τέλος χρήσης των χώρων της εμποροπανηγύρεως ανά παράπηγμα το ποσό των τριακοσίων πενήντα ευρώ (350,00 €) για τα έξι (6) παραπήγματα που θα διατεθούν με κλήρωση για τη διάθεση παραδοσιακών γλυκισμάτων και παγωτών, όπως παγωτό χωνάκι, λουκουμάδες, χαλβάς και άλλα και το ποσό των τριακοσίων ( 300,00) ευρώ για όλα τα υπόλοιπα ογδόντα ( 80) παραπήγματα.

Η ημερομηνία της κλήρωσης θα γνωστοποιηθεί μετά τις 31/7/2015.

Κατεβάστε την αίτηση από εδώ

 

In this article

Join the Conversation