Διευθυντής ΕΚΑΒ: Δεν είμαι περήφανος για τον χρόνο ανταπόκρισης στο τροχαίο της Γλυκής +ηχητικό

«Δεν είμαι περήφανος για τον χρόνο ανταπόκρισης στον πρόσφατο περιστατικό της Γλυκής» ανάφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΑ Ιωαννίνων και στην δημοσιογράφο Βάσω Γκόρου, ο διευθυντής της 7ης περιφέρειας ΕΚΑΒ...

«Δεν είμαι περήφανος για τον χρόνο ανταπόκρισης στον πρόσφατο περιστατικό της Γλυκής» ανάφερε χαρακτηριστικά στην ΕΡΑ Ιωαννίνων και στην δημοσιογράφο Βάσω Γκόρου, ο διευθυντής της 7ης περιφέρειας ΕΚΑΒ (Ηπείρου Κέρκυρας), ο οποίος μίλησε για την λειτουργία του οργανισμού και κυρίως για την θερινή περίοδο. Ο χρόνος της επέμβασης του ΕΚΑΒ στην Γλυκή σύμφωνα με τον Βασίλειο Παπαδιώτη δεν ήταν 50 λεπτά, χωρίς ωστόσο να αναφέρει πόσος ήταν, αφού περιορίστηκε στο ότι ήταν περισσότερος από 30 λεπτά.

Ο Βασίλειος Παπαδιώτης ανέφερε πως ο μ/ο ανταπόκρισης στα περιστατικά εντός πόλης είναι 5 λεπτά την στιγμή που ο ευρωπαϊκός μ/ο είναι 8 λεπτά, ενώ τόνισε την ανάγκη της εκπαίδευσης του κόσμου στην παροχή των πρώτων βοηθειών μέχρι την επέμβαση του ΕΚΑΒ.

Μεταξύ άλλων ο διευθυντής της 7ης περιφέρειας ΕΚΑΒ αναφέρθηκε στα προβλήματα των κέντρων υγείας, ενώ στο ηχητικό που ακολουθεί, μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την συνέντευξη στην ΕΡΑ.


In this article

Join the Conversation