Επίδειξη δύναμης από το ΣΚΑ Παραμυθιάς στο North Face Zagori Mountain Running

Με μεγάλη συμμετοχή, πρωτιές και πολύ καλά πλασαρίσματα για τους Αθλητές του Σ.Κ.Α Παραμυθιάς πραγματοποιήθηκε ο πολυπληθέστερος αγώνας στην Ελλάδα και ίσως από τους ομορφότερους αφού διεξάγεται στο...

Με μεγάλη συμμετοχή, πρωτιές και πολύ καλά πλασαρίσματα για τους Αθλητές του Σ.Κ.Α Παραμυθιάς πραγματοποιήθηκε ο πολυπληθέστερος αγώνας στην Ελλάδα και ίσως από τους ομορφότερους αφού διεξάγεται στο ορεινό τοπίο του Ζαγορίου.

Στα 42 χλμ. Ο Άρης Τσίπης παρότι τερμάτισε στην τρίτη θέση της γενικής ήταν και ο μεγάλος άτυχος αφού  η ελλιπής σήμανση στα τελευταία 2 χλμ του στέρησε την μεγάλη πρωτιά που κρατούσε μέχρι το 41 χλμ και ενώ προπορευόταν και 1 λεπτό από τον δεύτερο .

Για τον ΣΚΑ στα 42 χλμ είχαμε την πρώτη θέση στην κατηγορία 50-59 ετών του Αναστασόπουλου Μιχάλη ο οποίος επιβεβαίωσε την πολύ καλή του αγωνιστική φόρμα καθώς και τα πολύ καλά πλασαρίσματα του Λιάμπη Σπυρίδων 6ος γενική, Βασίλη Σιώχου 20ος , Γώγος Σπυρίδων 27ος. Στον αγωνα των 21χλμ ειχαμε την 26η θέση από τον Πάκο Μιχάλη.

Τέλος στον πολυπληθέστερο αγώνα των δέκα χλμ είχαμε την πρωτιά στην κατηγορία 60 ετών από τον Κουμαριανό Αναστάσιο.

In this article

Join the Conversation