O Σταύρος Κωσταράς, για την προσφορά της οργανωτικής επιτροπής της Αλωνιάδας, στο κοινωνικό παντοπωλείο

Την οργανωτική επιτροπή της Αλωνιάδας, που πρόσφερε στο κοινωνικό παντοπωλείο 1000 ευρώ από τα έσοδα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Σεβαστό Παραμυθιάς,  ευχαρίστησε με ανακοίνωση του, ο υπεύθυνος...

Την οργανωτική επιτροπή της Αλωνιάδας, που πρόσφερε στο κοινωνικό παντοπωλείο 1000 ευρώ από τα έσοδα της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Σεβαστό Παραμυθιάς,  ευχαρίστησε με ανακοίνωση του, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος του κοινωνικού παντοπωλείου, Σταύρος Κωσταράς. Πιο συγκεκριμένα ο Σταύρος Κωσταράς αναφέρει:

Μπορεί η Αλωνιαδα η μεγαλύτερη πολιτιστική εκδήλωση της Θεσπρωτίας να ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία αλλά οι διοργανωτές το καλύτερο το άφησαν για την επόμενη μέρα.

Με ομοφωνη απόφαση το Δ. Σ της Ένωσης Αποδημων Σεβαστου και με τη σύμφωνη γνώμη του εκπρόσωπου της Τ. Κ Σεβαστου αποφάσισαν να προσφέρουν 1000 ευρώ σε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλειο του Δήμου Σουλιου.

Μια τεράστια κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Σε μια περίοδο που πολλές αξίες χάνονται η Ένωση Αποδημων Σεβαστου μας θυμίζει ότι καμία ΚΡΙΣΗ δεν μπορεί να επηρεάσει την ψυχή των ανθρώπων του Πολιτισμού της Τέχνης του Αθλητισμού.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Καλή συνέχεια στο έργο σας και παρ όλες τις δυσκολίες η Αλωνιαδα θα πρέπει να γίνει θεσμός όχι μόνο του Δήμου αλλά του Νομού. Έχετε τη στήριξη και την αναγνώριση του κόσμου και αυτό θα πρέπει να σας δίνει δύναμη για τη συνέχεια.

Φίλε Αλέκο σε ευχαριστώ και συνέχισε…

http://www.paramythia-online.gr/images/stories/siozios.jpg

In this article

Join the Conversation