Την Τετάρτη το πρώτο φιλικο για το Σούλι Παραμυθιάς με την Φλόγα Αιτωλοακαρνανίας

Το Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ανακοινώνει στους φιλάθλους ότι την Τετάρτη 26-08-2015 και ώρα 17:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παραμυθιάς φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς-Φλόγα...

Το Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ανακοινώνει στους φιλάθλους ότι την Τετάρτη 26-08-2015 και ώρα 17:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παραμυθιάς φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς-Φλόγα Παλαιομάνινας Αιτωλοακαρνανίας.

Υπενθυμίζουμε ότι τα δύο αντίπαλα σωματεία είχαν συναντηθεί μεταξύ τους στα πλαίσια της διαδικασίας του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος και από τον μεταξύ τους αγώνα προκρίθηκε στην επόμενη φάση το Σούλι Παραμυθιάς και έκτοτε τα δύο σωματεία διατηρούν μεταξύ τους στενές φιλικές σχέσεις και δεσμούς συνεργασίας. Το Δ.Σ., καλωσορίζει το φίλο σωματείο της Φλόγα Παλαιομάνινας, του εύχεται καλή διαμονή στην Παραμυθιά και καλή επιτυχία στους στόχους του.

Τέλος προσκαλούμε τους φιλάθλους μας να παρευρεθούν σε όλους τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας της ομάδας μας και να ενισχύσουν για μία ακόμη φορά την προσπάθεια της προμηθεύοντας τις κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Παραμυθιά 24-08-2015
Για το Δ.Σ. o Πρόεδρος Θωμάς Οικονόμου
In this article

Join the Conversation