Μήνυμα Β. Γιόγιακα με αφορμή τα αποτελέσματα των πανελληνίων

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις νέες και τους νέους που μετά από κόπους και θυσίες δρέπουν τους καρπούς των προσπαθειών τους με την εισαγωγή τους στις Πανεπιστημιακές Σχολές...

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις νέες και τους νέους που μετά από κόπους και θυσίες δρέπουν τους καρπούς των προσπαθειών τους με την εισαγωγή τους στις Πανεπιστημιακές Σχολές και στα Τεχνολογικά Ιδρύματα της Χώρας.

Η επιτυχία τους, πρέπει να τους κάνει χαρούμενους και συγχρόνως να τους εμφυσήσει το πνεύμα της συλλογικότητας και της ευθύνης το οποίο όλοι έχουμε ανάγκη την περίοδο που περνά η χώρα μας. Θα απευθύνω επίσης, τα συγχαρητήριά μου στους γονείς, τους κηδεμόνες και φυσικά τους εκπαιδευτικούς που ο καθένας από την πλευρά του, στήριξε τις προσπάθειες των παιδιών.

Σ’ ό,τι αφορά τους μαθητές που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή θα ήθελα να τους πω ότι οι προσπάθειες δεν σταματούν εδώ και ότι θα τους δοθούν πολλές ακόμη ευκαιρίες για να πετύχουν τους στόχους τους. Η συγκυρία είναι δύσκολη και γι’ αυτό όλοι οφείλουμε να σταθούμε πλάι στα παιδιά μας που είναι το μέλλον της Πατρίδας μας.

Και πάλι πολλά συγχαρητήρια.

In this article

Join the Conversation