Συγχαρητήριο μήνυμα του Μ. Κάτση για τα αποτελέσματα των πανελληνίων

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριεςτου νομού μας, για την επιτυχία εισαγωγής τους  στα εκπαιδευτικάιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία αυτή αποτελεί ηθική...

Θα ήθελα να συγχαρώ όλες και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριεςτου νομού μας, για την επιτυχία εισαγωγής τους  στα εκπαιδευτικάιδρύματα της χώρας.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί ηθική επιβράβευση στον επίπονο αγώνα σας.Μπροστά σας ανοίγεται ένα νέο όμορφο ξεκίνημα καθώς στα φοιτητικάχρόνια θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις και  εφόδια για την υπόλοιπηζωή σας.

Σε σας που δεν είχατε την τύχη της εισαγωγής σε κάποια σχολή ή στησχολή της προτίμησης σας  πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και χωρίςαπογοήτευση να σκεφτείτε ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεναποτελούν μονόδρομο. Θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή σας. Νέες προκλήσεις και δυνατότητες θα ανοιχτούν μπροστά σας.

Επίσης συγχαίρω τους γονείς και τους καθηγητές που με αγάπη καιευθύνη, κάτω από δύσκολες συνθήκες, στάθηκαν δίπλα στα παιδιά.

Είναι καθήκον όλων μας, να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις εκείνεςπου θα επιτρέψουν στη νέα γενιά να ζήσει και να δημιουργήσει στοντόπο της με αξιοπρέπεια.

In this article

Join the Conversation