Το πρωί ανακοινώθηκαν οι 14 προσλήψεις στο Δ. Σουλίου και το μεσημέρι ανακοινώθηκε η προσωρινή αναστολή

Όταν το πρωί λάβαμε την ανακοίνωση του Δήμου Σουλίου για τις 14 προσλήψεις 8μήνων, πραγματικά απορήσαμε για την διαδικασία που πραγματοποιείται προεκλογικά. Δεν πέρασαν λίγες ώρες και με...

Όταν το πρωί λάβαμε την ανακοίνωση του Δήμου Σουλίου για τις 14 προσλήψεις 8μήνων, πραγματικά απορήσαμε για την διαδικασία που πραγματοποιείται προεκλογικά. Δεν πέρασαν λίγες ώρες και με νέα ανακοίνωση, ενημερωνόμαστε πως λόγω προεκλογικής περιόδου, αναστέλλονται προσωρινά.

Θυμηθείτε από εδώ την ανακοίνωση των προσλήψεων, ενώ ακολουθεί η ανακοίνωση της αναστολής:

Σε συνεχεία επικοινωνίας με τον ΑΣΕΠ και με όλα όσα αναφέρονται στο άρθρο 28 του Ν.2190/94 Ρύθμιση προσλήψεων και υπηρεσιακών μεταβολών κατά τις προεκλογικές περιόδους, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι οι διαδικασίες της ΣΟΧ 1/2015 ανακοίνωσης του Δήμου Σουλίου για πρόσληψη προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα αναστέλλονται προσωρινά σε αναμονή της σχετικής υπουργικής για την εξαίρεση τους. Σε περίπτωση που αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί, η διαδικασία θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης. Σε περίπτωση έκδοσης της σχετικής υπουργικής απόφασης, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την συνέχιση της διαδικασίας για την κατάθεση των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

In this article

Join the Conversation