Θεσπρωτια: Eκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) ΚΑΙ ΜΛ ΚΚΕ

ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ! ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ! ΕΞΩ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΔΝΤ! Η...

Γνήσια φουρνιά της εποχής του αντικομμουνισμού και του καπιταλιστικού μονόδρομου. Τους είχαν για να τσοντάρουν στον «πλουραλισμό» της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης. Και όταν οι παλιοί δεν βαστούσαν πια, ζήτησαν και πήραν την κυβέρνηση. Χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς δισταγμούς για το πού θα τους βγάλει η ρότα τους, για το τι θα χρειαστεί για να ριζώσουν στη διαχείριση της βαρβαρότητας και να μην είναι παρένθεση. Έφτασαν κιόλας στο τρίτο Μνημόνιο με τους ακροδεξιούς των ΑΝΕΛ και τον Παυλόπουλο πρόεδρό τους, και συνεχίζουν. Θέλουν να γίνουν βασικός πολιτικός πυλώνας για το σύστημα. Για να υπηρετήσουν τον κοινωνικό και εργασιακό μεσαίωνα. Αλλά και την εποχή των πολέμων, σε μια Ελλάδα-αεροπλανοφόρο των φονιάδων της Δύσης στη Μεσόγειο.

Από την άλλη, οι «παλιοί» και οι «νέοι-παλιοί». ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (και οι τριγύρω του), ΠΟΤΑΜΙ. Που νιώθουν δικαιωμένοι από τους «καινούριους» και ζητάνε από το λαό να τους πει και συγνώμη! Γιατί δήθεν αποδείχτηκε από το ΣΥΡΙΖΑ ότι η βάρβαρη πολιτική τους είναι η μόνη που υπάρχει. Και τώρα θέλουν επαναφορά και ρόλο στα κυβερνητικά πράγματα. Και όπως φάνηκε το τελευταίο διάστημα με την «πεντακομματική» του τρίτου Μνημονίου, θα τον έχουν έτσι κι αλλιώς!

Παραδίπλα σε όλους αυτούς, οι φασίστες-ναζιστές της «Χρυσής Αυγής». Που το σύστημα τούς «συμμάζεψε» αλλά τους διατηρεί σαν αναγκαία εφεδρεία. Και, κυρίως, τους τροφοδοτεί με τη βάρβαρη πολιτική του που τρέφει τις μαύρες ιδέες τους. «Τελείωσε, λοιπόν, η Ιστορία» για το λαό; Επειδή «καινούριοι» και «παλιοί» συνασπίστηκαν ανοιχτά στην πολιτική των δυνάμεων που υπηρετούν;

Επειδή δεν ήρθε μια κάποια λύση από πάνω και από έξω; Δεν υπήρχε, ούτε υπάρχει τέτοια λύση! Και για το λαό η Ιστορία ούτε άρχισε ούτε τελειώνει με το ΣΥΡΙΖΑ και όλους όσους έταξαν και τάζουν τέτοιες λύσεις. Χειρότερη και από τα Μνημόνια και τα μέτρα του ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου, είναι η απογοήτευση, η παραίτηση, η παράδοση που θέλουν να μας επιβάλουν! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ! Αυτός είναι ο δρόμος του λαού! Για να ανατρέψει την επίθεση. Για να κατακτήσει δικαιώματα. Για να σπάσει τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης. Για να γίνει αφέντης στη χώρα του. Για μια Ελλάδα ειρηνική, δημοκρατική, ανεξάρτητη και σοσιαλιστική.

Ξανά και μαζικά στο δρόμο, λοιπόν! Πιο μαχητικά και πιο αποφασιστικά! Κόντρα στους εκβιασμούς της «μοιραίας υποταγής» που διαμορφώνουν για τις εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη. Αλλά και ενάντια στις ξαναζεσταμένες αυταπάτες. Αυτές που σερβίρει ο Λαφαζάνης και όλοι γύρω από τους «γελασμένους» της Λαϊκής Ενότητας. Που λένε ξανά το παραμύθι της λύσης από πάνω και από έξω, πιο δεξιά από τον «παλιό καλό» ΣΥΡΙΖΑ.

Που φέρνουν «λύση» χωρίς την εργατική τάξη, χωρίς συγκρούσεις και αγώνες, χωρίς κίνημα και χωρίς το λαό και τη νεολαία οργανωμένους και μαχόμενους. Στην ουρά αυτής της πολιτικής στέκεται και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με το λεγόμενο «μεταβατικό πρόγραμμα» που τείνει να την μετατρέψει σε συνοδοιπόρο του «συνεπούς ΣΥΡΙΖΑ» που πλασάρει ο Π.Λαφαζάνης. Αλλά και κόντρα στη γραμμή υποταγής της ηγεσίας του ΚΚΕ. Που σε αυτές τις συνθήκες δεν συμβάλλει στη συγκρότηση πλατιού λαϊκού μετώπου για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής! Αρνείται την ιμπεριαλιστική εξάρτηση της χώρας και καταπολεμά το κρίσιμο αίτημα της πάλης του λαού μας για ανεξαρτησία.

Μένει μόνιμα οχυρωμένη πίσω από τη «λαϊκή της εξουσία» και βγαίνει μόνο για να κάνει προτάσεις νόμου για την κατάργηση των Μνημονίων στη Βουλή (!) και για να ζητήσει την ψήφο του λαού στις εκλογές. Η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ διακηρύσσει πως «πάει μακριά» η Ιστορία των λαών και του λαού μας! Πως ο κόσμος ο μέγας είναι ο λαός και η πάλη του. Πως ο δρόμος του λαού πάει μαζί με τους επαναστάτες κομμουνιστές. Πως δεν είναι Αριστερά η διαχείριση, η συμμόρφωση, η υποταγή, τα ψεύτικα τα κόλπα τα μεγάλα. Πως τα δικά του κόμματα ο λαός θα τα χτίσει στην πάλη του και με την πάλη του. Πως είναι επείγουσα ανάγκη να οικοδομηθεί πλατύ Μέτωπο Πάλης ενάντια στην επίθεση και την εξάρτηση. Και σε αυτό συμβάλλει ήδη η «Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία».

Μαυρίζουμε τις καινούριες και παλιές πολιτικές δυνάμεις της εξάρτησης και του κεφαλαίου Γυρίζουμε την πλάτη στις αυταπάτες και το συμβιβασμόΣτηρίζουμε-δυναμώνουμε τις δυνάμεις της αντίστασης, της αντιιμπεριαλιστικής πάλης και της ελπιδοφόρας προοπτικής για το λαό. Ψηφίστε – Στηρίξτε

In this article

Join the Conversation


error: Content is protected !!