Σούλι Παραμυθιάς: Μεταγραφών συνέχεια… κυκλοφόρησαν τα διαρκειας

Tο Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του ότι απεκτήθησαν κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εμπλουτίζοντας το ρόστερ της ομάδας μας, οι εξής ποδοσφαιριστές: Ο Ευάγγελος Μώκος...

Tο Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς ενημερώνει το φίλαθλο κοινό του ότι απεκτήθησαν κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο εμπλουτίζοντας το ρόστερ της ομάδας μας, οι εξής ποδοσφαιριστές:

Ο Ευάγγελος Μώκος από τον Αστέρα Παραποτάμου, μεσοεπιθετικός και ο Δημήτριος Σταυρίδης από τον Α.Σ. Θεσπρωτό, αμυντικός, που στρατεύονται στις τάξεις της ομάδας μας για να βοηθήσουν την εκπλήρωση των στόχων μας.

Το Δ.Σ. τους καλωσορίζει στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και τους εύχεται καλή συνεργασία. Στα σκαριά βρίσκεται ακόμη μία ηχηρή μεταγραφή με την οποία θα κλείσει και το έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας.

Τέλος, το Δ.Σ. ενημερώνει τους φιλάθλους, ότι κυκλοφορούν κάρτες διαρκείας και τους παρακαλεί να τις προμηθευτούν από τα μέλη του Δ.Σ., ενισχύοντας για μία ακόμη φορά την οικονομική προσπάθεια του συλλόγου μας, με την διαβεβαίωση ότι θα καταβληθεί κάθε για να προσφερθεί κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο αγωνιστικό ήθος θέαμα και αποτέλεσμα.

Παραμυθιά 04-09-2015
Από το Δ.Σ.

In this article

Join the Conversation