Ο Μαριος Κάτσης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Η νέα σχολική χρονιά αποτελεί την αφετηρία του ταξιδιού σας στον κόσμο της μάθησης και της γνώσης. Στο ξεκίνημα της διαδρομής αυτής, παιδιά, σας εύχομαι καλή δύναμη για...

Η νέα σχολική χρονιά αποτελεί την αφετηρία του ταξιδιού σας στον κόσμο της μάθησης και της γνώσης. Στο ξεκίνημα της διαδρομής αυτής, παιδιά, σας εύχομαι καλή δύναμη για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις σχολικές σας υποχρεώσεις.

Με επιμονή, στόχο και πίστη στα όνειρά σας, θα κατορθώσετε να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια και να κάνετε άλλο ένα αποφασιστικό βήμα προς την ολοκλήρωσή σας. Γνωρίζω πως οι συνθήκες μέσα στις οποίες ξεκινάτε δεν είναι οι τέλειες. Γνωρίζω επίσης πως οι γονείς σας αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, το σχολείο πρέπει να συνεχίσει να είναι χώρος διάπλασης ελεύθερων προσωπικοτήτων, χώρος δημιουργίας και προόδου.

Τεράστια συμβολή σε αυτό έχουν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές και οι γονείς σας, στους οποίους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου δύναμη για να μπορέσουν να λειτουργήσουν πότε ως στηρίγματα, πότε ως μαξιλάρια, πότε ως πηγές έμπνευσής σας και αυτήν την σχολική χρονιά, που μακάρι να είναι γεμάτη χαρές και επιτυχίες.

Καλή Χρονιά!

Κάτσης Μάριος,
Υποψήφιος βουλευτής Θεπρωτίας του ΣΥΡΙΖΑ
.
In this article

Join the Conversation