Δήλωση Γιώργου Οικονόμου για τις επερχόμενες εκλογές

Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες , Λόγοι ασθενείας μου επέβαλλαν κατόπιν υποδείξεως και των θεραπόντων ιατρών μου να απέχω από υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Θεσπρωτίας στις επικείμενες...

Αγαπητές συμπατριώτισσες και αγαπητοί συμπατριώτες ,

Λόγοι ασθενείας μου επέβαλλαν κατόπιν υποδείξεως και των θεραπόντων ιατρών μου να απέχω από υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό Θεσπρωτίας στις επικείμενες εκλογές της 20ης του Σεπτέμβρη . Οι εκλογές αυτές διεξάγονται σε μια περίοδο που ο λαός μας εξακολουθεί να ζεί τις πιο βάρβαρες και απάνθρωπες επιπτώσεις των νεοφιλελεύθερων μνημονιακών πολιτικών που έχουν επιβάλλει η ηγεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη χώρα μας δυστυχώς υπάρχουν κόμματα και πολιτικές δυνάμεις που σε αγαστή συνεργασία με τα ντόπια και ξένα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα είναι πρόθυμα για στήριξη καταστροφικών νεοφιλελεύθερων προγραμμάτων.

Εκτιμώ ότι η ψήφος σ΄ αυτές τις παλιές και φθαρμένες πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν στην οικονομική και κοινωνική διάλυση , και που αποτελούν μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης για τη χώρα και τα λαϊκά νοικοκυριά, είναι ψήφος καταστροφική.

Είναι άλλο να ισχυρίζεσαι ότι αν δεν υπήρχαν μνημόνια έπρεπε να τα εφεύρουμε και άλλο να σου επιβάλλεται στα πλαίσια ενός ετεροβαρούς συμβιβασμού ένα νέο μνημόνιο με το οποίο σαφώς είμαι αντίθετος.

Καλώ τον Θεσπρωτικό Λαό να επιλέξει ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπεί τα συμφέροντα των μεσαίων και αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων και που έδωσε δείγματα γραφής κατά την 7μηνη διακυβέρνηση της χώρας με κύρια αιχμή την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης .

Με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ προσδοκούμε ότι οι δεσμεύσεις και οι εκβιασμοί που δέχεται ο λαός μας , σύντομα θα τελειώσουν γι΄ αυτό και καλώ όλους σας να υπερψηφίσετε το ΣΥΡΙΖΑ και να γυρίσετε την πλάτη σ΄ εκείνους που αγωνίζονται για τα συμφέροντα των κερδοσκόπων , των τραπεζιτών , της διαπλοκής και της Ευρωπαϊκής και εγχώριας ολιγαρχίας.

Αθήνα 12/9/2015
ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
In this article

Join the Conversation