Το ΔΣ του Σουλίου Παραμυθιάς για το Super Cup

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς συγχαίρει όσους συνέβαλαν στην φετινή διοργάνωση του αγώνα Super Cup Θεσπρωτίας που διεξήχθη στις 12-09-2015 στο Δημοτικό Γήπεδο Ηγουμενίτσας. Πιστεύουμε ότι διεξήχθη...

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Σούλι Παραμυθιάς συγχαίρει όσους συνέβαλαν στην φετινή διοργάνωση του αγώνα Super Cup Θεσπρωτίας που διεξήχθη στις 12-09-2015 στο Δημοτικό Γήπεδο Ηγουμενίτσας.

Πιστεύουμε ότι διεξήχθη μεταξύ των αντίπαλων ομάδων ένας ενδιαφέρον ποδοσφαιρικός αγώνας που τίμησε τον θεσμό και απέφερε αγωνιστικά οφέλη και στις δύο διαγωνιζόμενες ομάδες αλλά ταυτόχρονα ικανοποίησε και τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στο γήπεδο. Το αποτέλεσμα του αγώνα υπήρξε νικηφόρο για την ομάδα μας αλλά έχει μόνο ιστορική σημασία και αποτελεί θέμα γοήτρου.

Παράλληλα, αποτέλεσε ο συγκεκριμένος αγώνας μία ευκαιρία για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων και για τις δύο διαγωνιζόμενες ομάδες που κατά την εκτίμησή μας θα είναι και φέτος από τους κύριους διεκδικητές του τίτλου της Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

Είμαστε δε υποχρεωμένοι να αναγνωρίσουμε ότι η διαιτησία του παραπάνω αγώνα υπήρξε άριστη και τίμησε πραγματικά τον θεσμό αλλά και το θεσπρωτικό ποδόσφαιρο, ευχόμαστε δε να υπάρξουν στο μέλλον παρόμοιες τέτοιες άψογες διαιτησίες προς το συμφέρον της ποιοτικής αναβάθμισης του θεσπρωτικού ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε στο Δ.Σ. και στους ποδοσφαιριστές του Θύαμι Καστρίου υγεία, δύναμη και καλή πορεία στην φετινή αγωνιστική περίοδο, όπως και στα υπόλοιπα Δ.Σ. όλων των θεσπρωτικών ποδοσφαιρικών σωματείων και στους ποδοσφαιριστές τους.

Πιστεύουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό και πιο ποιοτικό, θα διεξαχθεί σε αντικειμενικά πλαίσια και θα στεφθεί πρωταθλητής και κυπελλούχος ο καλύτερος.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους της ομάδας μας που για μία ακόμη φορά υπερέβαλλαν τους εαυτούς τους και παραβρέθηκαν στο γήπεδο υποστηρίζοντας ηθικά και σε πολιτισμένα πλαίσια την ομάδα μας.

Παραμυθιά 15-09-2015
Από το Δ.Σ.
In this article

Join the Conversation